Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym się znowu zakochac i dlatego smutkam :(

Polecane posty

Gość gość

Rok temu rozstałam się z chłopakiem po długim związku. Czuję że jestem już gotowa na nową miłość a jakoś nie potrafię się zakochac. Wszystkich facetów których poznaje traktuję raczej jako kolegów. Czy warto wierzyć w miłość? Czy już się wiecej nie zakocham?

Gość gość
Mam to samo.

Gość gość
Ja tez mam tak samo.

Gość gość
Rany, dziewczyny, takim 'smutkaniem' to możecie co najwyżej kolejną koleżankę singielkę do wspólnego smutkania przyciągnąć :). Poświęćcie trochę więcej czasu sobie a nie szukaniu nowej miłości na siłę :). Sama przyjdzie

Gość gość
Ja nie szukam. Odmawiam facetom, którzy próbują zaprosić mnie na kawę. Unikam ich, ale czasami chciałabym znowu się zakochać. Tylko, że to nie jest już takie łatwe. Mam blokadę, albo nie poznałam jeszcze odpowiedniego faceta. Wciąż wylizuję się po poprzednim związku. Gość 23:30

Gość gość
23:34 no właśnie cały czas to robię :P

Gość gość
Tu ja autorka :) Ja nie szukam na siłę właściwie w ogole nie szukam. Dużo wychodzę ze znajomymi, mam napięty grafik :), wiele wyjazdów itp. Poznaje jakieś nowe osoby ale jakoś nikt nie zawrócił mi w głowie i dlatego tak się zastanawiam czy to możliwe żeby sie jeszcze zakochac czy próbować związku z kims kto wydaje sie odpowiedni?

Gość gość
Jestem zdziwiona odpowiedziami :). Są bardzo merytoryczne jak na kafe. Dziękuje :)

Gość gość
Nmzc myślę, że musimy jeszcze poczekać;) Jeśli wiązało się z kimś przyszłość to ciężko odciąć się od tego co było.

Gość gość
tyle ze ja juz czuje sie odcięta. Czuje sie gotowa na nowy zwiazek ale jednak ciezko mi sie zaangazowac i każdy wydaje mi sie nieodpowiedni