Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukassq

Moja mama ma udar...

Polecane posty

Gość Lukassq

Cześć otóż,moja mama (68lat) parę dni temu trafiła do szpitala, leży w szpitalu od ponad 4 dni,zdiagnozowali u niej udar niedokrwienny mózgu lewej strony. Cały czas śpi,a jak się już obudzi to nawet nic nie mówi bo nie może..a jak próbuję coś mówić to wydaję z siebie słowa typu "be be be" To jest dla mnie straszny widok,jak była pierwszy dzień w szpitalu to u niej było lepiej,siedziała gadała. Dało się ją zrozumieć..teraz jej stan jest bardzo ciężki,lekarz mówi że nic się nie zmieniło tylko się pogarsza...Strasznie mi ciężko,zwłaszcza jak mamy nie ma tutaj i jest tak cholernie pusto bez niej. Nie wiedziałem gdzie szukać pomocy,popadłem w deprechę. Proszę,powiedzcie mi czy ktoś już taki udar miał i czy mama z tego wyjdzie.? Bo ja już naprawdę ale to naprawdę nie daje rady.

poprzednio napisałas że masz 20 lat a tu w nowym temacie już tego nie napisałas, czy twoja mama maiła 48 lat jak cię urodziła ?

Gość gość
Tylko natychmiastowa rehabilitacja, ćwiczenia mogą przynieśc efekt.

Gość Lukassq
LenaLodz Jak masz pisać mi głupie teksty w stylu "nie wierzę itd" to odbiegnij od tego tenatu i po prostu się tu nie udzielaj.

ale dlaczego nie piszesz na temacie gdzie wspomniałas że masz 20 lat tylko założyłaś drugi taki sam juz bez napisania swojego wieku ? wychodzi że twoja matka miała 48 lat jak cię urodziła i ja w to nie wierzę

Gość gość
Współczuję, udar mózgu to straszna choroba. Musisz codziennie odwiedzać mamę i o nią dbać bo w szpitalu może słabo się nią zajmują i temu jej się pogarsza.

Gość Lukassq
Lena założyłem nowy temat bo tamtego nie mogę znaleźć,usunął mi się. I źle to rozumiesz z tym wiekiem,jeżeli nie masz nic sensownego do napisania tu w tym temacie. To się na niego nie wypowiadaj.

Gość Lukassq
Mogła i mieć nawet 90 lat jak mnie rodziła,nie musisz tu w ogóle się wypowiadać i w nic wierzyć. Co za człowiek boż..

Mój tata tez miał udar.:-( Powiem ci jedno. Koniecznie musisz się dowiedzieć czy rehabilitują twoją mamę. W szpitalu w którym leżał mój tata mówili że codziennie z nim ćwiczą dopiero po kilku dniach dowiedziałam się jak wygląda ta ,,rehabilitacja". Życzę siły.

Gość gość
Mój dziadek po udarze od razu był objęty opieką fizjoterapeuty w szpitalu. Później przychodzili do nas z http://kolmed-swidnica.pl/, chodził do logopedy, czasami do psychologa. Nie jest tak, jak było przed udarem, ale jest coraz lepiej. I w tym widzimy nadzieję.