Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zobaczyłam z ciekawości jak wygląda ten anex i się roześmiałam

Polecane posty

Gość gość

przeciez ten wózek jest obciachowy, kojarzy mi się z takimi brzydkimi osobami, zapuszczonymi, ogólnie z bezguściem.

Gość gość
plastikowe pudło :) te krypto reklamy pominę, ale jest tutaj sporo osób, które serio mają te wózki i są zachwycone.

Gość gość
pierwszy raz go teraz zobaczyłam i mi się podoba, może gdyby kosztował 300 zł przypadłby ci do gustu

Gość gość
a dopiero teraz zobaczyłam ze jakas laska uparcie je reklamuje, może i ładny ale nie warty tej ceny, z wyglądu bo parametrow już mi się nie chce czytać

Gość gość
nie wiem ile kosztuje bo nie patrzylam, wiec nie o cene tu chodzi, ile by nie kosztowal, 3000-300zl nie chcialabym go bo jest obciachowy

Gość gość
Każdemu podoba się co innego nie wiem jak można byc takim tempakiem i narzucać innym ludziom swoja wolę, każdy kupuje wózek taki jak mu się podoba i nic nie dają te nachalne reklamy. Osobiście w zyciu bym takiego wózka nie kupiła jest straszny

Gość gość
Eee tam, wózek jak wózek. Wózek ma się dobrze prowadzić i żeby mu kółka przy pierwszym śniegu nie odpadły, reszta to sprawa drugorzędna. Ludzie jeżdżą starymi autami, na dziwnych, czy starych rowerach, a wy tu, że wózek jest obciachowy. Debilne podejście, jakby każdego obchodziło w czym wozicie wasze dzieci. Wasza ciąża nikogo nie obchodzi, L4 w ciąży to okradanie państwa, wasz bachor, to wasz problem, stój sobie krowo rozpłodowa w autobusie, a więc chamstwo na chamstwie w stronę ciężarnych i matek małych dzieci, a wy się wózkiem, bo obciachowy przejmujecie. Odbijacie sobie marką wózka, to, że nikt w kolejce do kasy nie chce przepuścić?

Gość gość
Ile on w pomsce kosztuje? Ja mam zamiar zamowic wlasnie, bardzo mo sie podoba i praktyczny. U mnie 700euro.

Gość gość
Mnie się bajecznie podoba jest super świetny

Gość gość
Za tą kase to on pewnie ma klime, stereo i alu.... - a ne alufelg nie ma. I dwie poduszki powietrzne - jedną dla kupującej, a drugą dla sprzedawcy ;)

Gość gość
Dla mnie najfajniejszy wózek z polskich:) Fajna stylistyka i dobrej jakości materiały. W modelu Cross kształt stelaża mnie powalił:)

Gość gość
Ja posiadam Anexa model Sport i uważam, że warto było wydać te 2 tysiące. Może nie ma klimy i alufelg jak niektórzy piszą, ale ma to wszystko co wózek powinien mieć. Polecam

Gość gość
Anex Sport komplet 2w1 kosztuje 1999zł. To cena odpowiednia do jakości wózka. Aluminiowa rama na kołach skrętnych pompowanych. Lekko się prowadzi. Jest mały po złożeniu a to dość istotna sprawa. Ja polecam.

Gość gość
Dla mnie fajny i funkcjonalny wózek . Mieszkam pod Krakowem w małej miejscowości z wielkimi dziurami. To jest wózek ,który pojeździ po każdej drodze i sprawia wiele radości z jazdy

Gość gość
Też uważam , że Anex jest bardzo ładnym wózkiem, dlatego go wybrałam. Proszę swoimi skojarzeniami nie obrażać mam, które posiadają ten wózek

Gość gość
A właścicielka postu jakim jeździ wózkiem ???? Pewnie jakims zakochanym Stooke albo innym badziewiem. Anex Sport bardzo pożądny wózek w przystępnej cenie. I co ważne odpowiedni na dlugie spacery po lesie czy po parku.

Gość gość
Anex jest wózkiem naprawdę ładnym i funkcjonalnym. Proponuję chociaż go zobaczyć i pojeździć nim a nie go krytykować. wózek naprawdę ok i godny polecenia

Gość gość
Ja dostalam w prezencie ten wozek, fajny lekki i nie wiedzialam ze go jakis obciach :/