Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Unikajcie wozkow Anex !

Polecane posty

Gość gość

Szmelc jakich malo

Gość gość
tez tak uwazam.

Gość gość
Potwierdzam ! Najgorsze gó/wno na świecie

Gość gość
Wózek wygląda jakby go ktos rozlozyl i zlozyl ponownie nie wiedząc co do czego. Malo funkcjonalny i okropny wizualnie.

Gość gość
Dokladnie,dobry produkt nie potrzebuje nachalnej reklamy i sprzeda sie sam.

Gość gość
Najlepiej to unikać takim opiniom ja te. Jeśli chcecie wiedziec to firma ma reklamy tam gdzie piwinna miec. Widac ze osoby ktore wypisują te głupoty nie są rodzicami. A te które są bądz będą to wiedzą o czym teraz piszę. Wózek w 100% dobry jakościowo. POLSKI wozek wielofunkcyjny solidny i ładny. Anex Sport najlepszy.

Gość gość
Kto posiada Anexa wie, że to solidny i fajny wózek , a takie głupie wpisy tego nie zmienią Ja mam i polecam

Gość gość
Ja posiadam i zgadzam się, że Anex jest solidnym wózkiem i trafnym wyborem.

Gość gość
A wie ktos czemu wycofali kolor bezowo brazo,y ze sprzedarzy? Najladniejszy byl. Ja zamowilam sobie kolor szary w koncu, ale dzizi mnie jak piszecie ze to polskiego producenta, przeciez wozek jest szwedzki. Ja go zamowilal zagranica do hiszpani, znalazlam posrednika tutaj ale latwo nie bylo. A zainteresowalam sie wozkiem przez kafe wlasnie, tez bym o nim nic nie wiedziala wczesniej. I podoba mi sie z wygladu bardzo, inne wozki wygladaja wszystkie jak kwadratowe pudla, a anex jest sluczny oplywowy ksztalt.

Gość gość
Bardzo ładny wózek.

Gość gość
Widac spamerzy tego gownianego Anexa nie spia hehehehe

Gość gość
Posiadam wózek Anexa prawie rok i nie zauważyłam, że to szmelc . Wręcz odwrotnie ładny a przede wszystkim jakościowo dobry. Ja go polecę w 100 %.

Gość gość
To ja też go polecę - wywalić do śmieci ;):)

Gość gość
Na szczęście użytkownicy tego wózka wiedzą ,że to najlepszy polski wózek i nie trzeba go reklamować bo sprzedaje się sam ze względu na jakość wykonania oraz nietypowy elegancki design:)

Gość gość
U nas też Anex sprawdza się bardzo fajnie i polecam go z czystym sumieniem. Jakość i obsługa wzorowe

Gość gość
Widać że konkurencja nie śpi :) Ja jestem sprzedawcą wózków od 15 lat i osobiście sama mam Anex Sporta od 9 miesięcy. Nie powiem złego słowa na ten model . Bardzo lekko się prowadzi , jest bardzo zwrotny, z łatwością podbija się pod krawężnik czy schodek, łatwo się składa i rozkłada, jest naprawdę łatwy w obsłudze . Polecam jako matka :)

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z anex sport.To konkurencja wypisuje.Nie wierzę ze kto kto uzytkuje ten wózek

Gość gość
Moim zdaniem to Anex wypisuje te brednie na wszystkich tematach o wózkach. Wózek przeciętny wizualnie. Sama zdecydowałam się na inny.

Gość gość
Az tak trudno uwierzyć ze anex robi dobre wozki zeby pisac takie bzdury?.Dobrze sie sprzedaje i komus to przeszkadza....

Gość gość
Yeah!!! Wynocha z Analami!!!!!!

Gość gość
Mi to przeszkadza jako użytkownikowi Kafeterii. Wpieprzacie wszędzie reklamę i sztuczne umizgi niby zadowolonych klientów. Rzygac się chce, tym bardziej, że wózek nie zachwycił nikogo kto mi towarzyszyl w zakupach. Znajdzie inną formę reklamy, bo tracicie klientów przez to p********ie po forach macierzyńskich.

Gość gość
Wózek jest przeciętny, wy nachalni i głupi. Mogliście jako firma inaczej to rozegrać. :O

Gość gość
19:54 i 19:56 jestem posiadaczem tego wozka od kilku miesięcy i jestem b.zadowolona.Nie piszę tego jako spamer.Ta firma nie potrzebuje reklamy bo wozek wygral nagrodę roku i sam sie sprzedaje.Za to hejterzy sa pewnie z konkurencji

Gość gość
Nie obrażaj mojej inteligencji. Udzielam się tu od czasu zajści w ciążę, czyli od ośmiu miesięcy i potrafie rozpoznać spam na temacie.

Gość gość
To masz kiepska inteligencje.P.S. Ja jestem tu od kilku lat;) Napisz swoja opinie imiennie.Podpisz sie jak hejtujesz.A najlepiej napisz swoja opinie podpisana kontem facebook lub na bangla.pl tam sa wiarygodne opinie tzn nie sponsorowane jak np na opineo.pl Opineo usuwa negatywne opinie.

Gość gość
A jaki masz wozek? Ta od hejtu?

Gość gość
Kilka lat gnijesz na forum o kupie? ;) Przyszłam tu z innego działu i dobrze wiem jak działają tematy o wózkach. ;) Mylisz pojęcie hejtu z krytyką i zmęczeniem reklamą. :P Wszystkie tematy zespamowane.

Gość gość
To napisz swoja propozycje wózka.Nie chcesz napisac tzn ze jestes wynajetym hejtem a watek zglaszam do usuniecia.

Gość gość
A wątek nie jest tylko o kupie.Nie obrazaj mnie.

Gość gość
Idź na ogólny lub ero, załóż nick to zobaczysz co to jest hejt, o który mnie oskarżasz. 💤 Obawiam się, że większość mam z tego forum dawno zrozumiała jaką politykę tu prowadzicie. ;) Nie mam zamiaru nikomu robić reklamy, bo nie o tym temat. Zresztą, jako zwykły konsument nie jestem tak "zaangażowana" w reklamę tego co kupiłam. :P Dodam tylko, że cena nie grała żadnej roli. Chodziło o wózek lekki, ładną spacerówkę i kolory. Żeby nie było słodko, fotelik wzięłam innej firmy niż wozek, bo uznałam, że jest lepsza. Ale Anexa w tym wyborze nie było. Nie omieszkałam jednak zwrócić pani ze sklepu uwagi na waszą patologiczna wręcz reklamę i tego, że boję się zajrzeć do lodówki. Śmiała się i rozłożyła bezradnie ręce. Powodzenia w spamie. :P