Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu w reklamie Allegro syn nie odebrał dziadka z lotniska?

Polecane posty

Gość gość

Tylko kazał mu się tłuc taksówka. Nawet w POlsce dziadek jeździł autobusem. Potem pewnie nie stać go było na leki. Straszna reklama pokazujaca jak źle dzieci traktuja rodziców.

Gość gość
bo to byla niespodzianka i syn nie wiedzial

Gość gość
Nie mógł go odebrać bo właśnie yebał na zmywaku albo przy taśmie, utrzymanie takiej chaty, murzynki i mieszanego bękarta musi pewnie słono kosztować. Gdzie ten syn mieszka? W Anglii? Ta reklama to nierealna bajeczka.

Gość gość
Bo nie mógł dostrzec jego ogona..

Gość gość
Ale mnie bawi ten rasizm Polaków. Ja nie mogę, po 100 latach załapali myśl nazistowską. Kabaret jest jeszcze większy bo, oni tam za odrą w głębi duszy tak samo myślą o Polakach. A za 10-20 lat Niemcy będą musieli wyjechać ze swego multi-kulti i oczywiście u nas sobie poszukają azylu=Lebensraumu (zresztą kluczą koło tego już od dawna - a to RFN nie chciało uznać granic, a to Gdańsk, a to Śląsk, czy erika stainbach). Ja wątpię gdy już wszyscy wyjadą nasi, by ta zgraja emerytów oparła się zniemczeniu. Bo akurat w tym przypadku się wasserpolacki, czyli volksdeutsche śląscy nie mylą, że dla Niemców za Brynicą jest Azja.