Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Goła kobieta vs goły mężczyzna

Polecane posty

Gość gość

co was śmieszy,co podnieca co odrzuca.

Gość gość
Mnie u kobiety odrzucają znamiona na ciele, opona na brzuchu, obwisłe piersi, bóbr, haluksy, bladość ciała

Gość gość
bladość ciała,duża pupa,brzydkie zęby,wystający brzuch,zdeformowana c**a

Gość gość
u faceta: galaretowate ciało, może być szczuplak ale trochę mięśni mile widziane, biust większy od mojego, duża nadwaga, krągłości (dużo teraz facetów o damskiej budowie: okrągłe pupy i uda). Facet powinien być raczej kanciasty:)

Gość gość
Dla mnie każda nadwaga jest nie do zaakceptowania. Nie wiem jak może się podobać komuś człowiek świadomie chory i trwający w tej chorobie.

Gość gość
Mnie u faceta śmieszą wiszące jaja... serio haha, w sumie wiszący pe/nis też, jak stoi jeszcze może być :P A zarówno u kobiet jak i u mężczyzn odrzuca mnie nadwaga a obrzydzają włosy łonowe.

Gość prawictwo pospolite 142
kurcze , a ja zawsze chciałem mieć wiszące jaja , niestety nie mam.. To wydaje się podniecające jak tak śmiesznie dyndają .. Im bardziej zwisają tym efekt dydndania jest bardziej widoczny

Gość gość
tamta też ma okrągły idioto tylko gacie zmieniają efekt jakby ta druga laska założyła takie same gacie i ciągnęła je do góry to tak samo wyglądałyby jej pośladki zdebilały 30 letni onanisto 🖐️

ale przecież nie będę sobie ciężarków przyzwiązywał , by je rozciągnąć hehe.. Mógłbym chodzić z ciężarkami , to może by zwisały niżej

Gość gość
wiszące jaja nie są podniecające tylko śmieszne a nawet obrzydzające... starsi faceci mają zwykle takie wory...

no dobrze mnie nie podniecają, bo nie jestem homo , ale chciałbym takie mieć .. Według mnie wyglądają sexy takie dyndające zwisy