Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie gruba

wiecznie gruba

Polecane posty

Gość wiecznie gruba

Wiecznie gruba Jeśli chodzi o pisanie, nie wiem od czego zacząć. W przeciwieństwie od odchudzania. Kiedy postanawiam zgubić kilogramy, dokładnie wiem, jak to zrobić. 5 posiłków dziennie. Równe odstępy między posiłkami. Dużo wody. Brak słodyczy, chipsów i fast – foodów. Jakikolwiek ruch. Brak podjadania. Zwiększenie ilości warzyw i owoców w menu. Zatem dlaczego każde moje odchudzanie kończy się niepowodzeniem? 1. Odchudzałam się z dietetyczką. Trzymałam się wytycznych, bo musiałam się komuś „spowiadać” z efektów. Schudłam, przestałam chodzić do pani doktor i na tym skończyło się moje odchudzanie. 2. Odchudzałam się sama. Schudłam. Było widać efekty. Cieszyłam się, że ludzie mówią, że schudłam. Zaczęłam się nagradzać. I po odchudzaniu. 3. Odchudzałam się sama i w pewnym momencie zaczęłam podjadać. Raz, drugi, trzeci i znów po odchudzaniu. I za każdym razem podobny schemat. W ten sposób chudłam i tyłam z nawiązką. Wiele razy o tym pisałam, postanawiałam, że tym razem będzie inaczej, ale ciągle się poddawałam. Chciałabym inaczej. Nie będę się poddawać, nawet jak polegnę, to będę trwała dalej w postanowieniu.

Gość gość
Jakbym czytała o sobie /tylko do dietetyczki nie chodziłam/. Może spróbujemy razem? Tylko z pisaniem na forum trochę u mnie kiepsko... Jestem z pokolenia sprzed internetu. A Ty?

Gość wiecznie gruba
Piszmy. Każdy tyle ile może. Ja pokolenie dorastające na internecie. Ale umialabym żyć bez niego

Gość Kasiaa111
Polecam obczaić suplement Thermo Speed, ja z nim schudłak sporo, bo ponad 8 kg w 6 tygodni :)

Gość gość
Witajcie.Chętnie dołączę do was.Napiszcie coś więcej o sobie i o diecie którą macie zamiar stosować.Ja ważę ok.95 kg i jestem 50+

Gość marysienka652
Przed nami nowy rok i ja mam swoje postanowienie by wytrwać przy odchudzaniu i utrzymać wagę bo przez wiele lat zmagałam się ze sporą nadwagą. W końcu udało mi się schudnąć bez diet, a jedynie poprzez regularne posiłki, aktywność fizyczną i stosowanie afrykańskiego mango http://afrikanmango.pl dzięki czemu zmniejszył się mój apetyt a odchudzanie stało się o wiele łatwiejsze. Efekt? W przeciągu 4 miesięcy pozbyłam się 22 kg bez większych wyrzeczeń ;)

Gość Zosiaa 22
W moim przypadku Therm line fast okazał się łatwym sposobem na zrzucenie tłusczyku bez konkretnych treningów - co najwyzej raz w tygodniu wpadam na fitness, a już 7 kg w dół poszło :)