Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stres, stres i jeszcze raz stres!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 19 lat. Wraz z chłopakiem próbowaliśmy kochać się analnie wraz z prezerwatywą. Po dwóch próbach włożenia penisa prezerwatywa pękła. Chłopak natychmiast przestał. Nie doszło do wytrysku. Boję się jednak, że mógł wydostać się preejakulat i jakimś cudem dostać się do pochwy. Był to 17. dzień cyklu. Moje trwają 27-29 dni, różnie to bywa. Planowany okres mam dostać za 2-4 dni. Odczuwam lekkie bóle brzucha, dyskomfort (jak to bywa przed miesiączką), występuję wydzielina typowa dla dni niepłodnych. Jednak naczytałam się, że takie objawy, które świadczą o zbliżającym się okresie, mogą być też objawami ciąży. Stresuję się okropnie, mówię sobie, że niemożliwe jest w taki sposób zajść w ciążę (bez penetracji), ale naczytałam się głupot w internecie. Bardzo nie chcę mieć dziecka, nie współżyłam jeszcze "klasycznie". Nie wiem co nam odbiło z tym seksem analnym, ale już takiej głupoty nie popełnię. Proszę o odpowiedzi doświadczonych pań, czy też panów. Z tego strachu nie mogę normalnie funkcjonować, wariuję, jestem za bardzo przewrażliwiona na punkcie ciąży. Test ciążowy nie wchodzi w grę. Naprawdę nie mam ochoty na wypowiedzi typu "Trzeba było wcześniej myśleć", "Idź się pouczyć biologii", zależy mi, żeby odezwał się ktoś rozsądny. Chyba każdy z nas zasługuje na szacunek... Pozdrawiam.

Gość gość
Na sto procent nie jesteś w ciąży. Nie denerwuj się, bo to tylko opóźni miesiaczke. Nawet nie wiesz ile rzeczy mózg może wkręcić organizmowi. Nie jesteś w ciąży. Od lat uprawiam seks analny bez prezerwatywy i nigdy w ten sposób nie zaszłam w ciążę.

Gość gość
Słabe PROWO! Gowniarzu już po lekcjach jesteś?

Gość gość
Dlaczego szmata?

Gość gość
Mimo wszystko byłam przygotowana na obraźliwe komentarze. Napisałam tu, by uzyskać poradę i pewne informacje, a nie być rozliczana z mojego życia seksualnego. Tracę wiarę w ludzkość...

Gość gość
Nie martw się. Tu siedzą psychicznie chorzy ludzie. Nie jesteś w ciąży, nie ma takiej możliwości. :)

Gość gość
14.36 A ja trace wiare w ludzkość z powodu zdemoralizowania.

Gość gość
To jest jakiś redakcyjny projekt - prowo, pojawia się stale od kilku lat, historyjka jest za każdym razem inna ale stały punkt jest że nie doszło do penetracji, natomiast dziewczyna schizuje że plemniki jakoś mimo to mogły się dostać do pochwy. Nie warto na te tematy zwracać uwagi, tym bardziej, że są w niewłaściwym dziale forum - powinny lądować w "Antykoncepcja ginekologia płodność"

Gość gość
Lepiej odpowiedzieć na taki temat, bo wiem, że młode dziewczyny mają w sobie ten niedorzeczny strach niż siać hejt.

Gość gość
Jak to jest być tak zgorzkniałym i złośliwym?

Gość gość
- od anala - d u p a rozwalona i w przszłości srasz jak kaczka...

Gość gość
Może i jestem młodą dziewczyną, ale wiem również, że wystarczy jeden plemnik, aby zaplodnic kobietę. Gdyby to było krótko po okresie lub przed - obaw bym nie miała. A była to owulacja, jak wszyscy dobrze wiemy plemnik w odpowiednich warunkach przetrwać może od 3 do 7 dni w ciele kobiecym. STĄD TE OBAWY. POZDRAWIAM GORĄCO WSZYSTKICH TYCH, KTÓRZY MAJĄ MNIE ZA SZMATĘ CZY ZA PROWOKANTKĘ! :) Wasze zdanie mam głęboko.

Gość gość
Aha i jeszcze jedno. Ja przyszłam na forum czy do konfesjonału? Do wszystkich dewotek i walikoniuszy - ŚWIETNIE. ROZWALONY O***T? NA TO LICZYŁAM!!! JESTEM DZIWKĄ? NO I FAJNIE!!! Dam znać jak będę po pierwszym seksie, to wtedy dowiem się pewnie, że mam rozwaloną szparę ^^ O kurczę, ale mi humor poprawiliście hehe :)

Gość gość
d**y dajesz lafiryndo spotka cie kara

Gość gość
w d**e j****a haha