Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PiS zabral ubekom a dal na 500 plus. BRAWO PiS !!!

Polecane posty

Gość gość
To dlaczego piS nie zabrał im w 2005r a teraz gdy ci ludzie albo już nie żyją albo zostało im niewiele życia co za bzdura i brak konsekwencji

Gość gość
16:21 bo nie kazdy by pewnie glowoal w sejmie za. lewaki byliby przeciw wszak to ich ludzie

Pani premier Wielkiej Brytanii Margaret Thatcher powiedziała: Nie ma czegoś takiego jak publiczne pieniądze. Jeśli rząd mówi, że komuś coś da, to znaczy, że zabierze tobie, bo rząd nie ma żadnych własnych pieniędzy. Źródło: „Metro”, 9 kwietnia 2013, ISSN 16428684, s. 2. Tak że ani PiS ani żadna inna partia nic mi nie dała a wręcz przeciwnie każdy rząd doi mnie jak może w formie podatków :O

Gość gość
ciekawe czy za 20 lat ktoś zabierze emerytury polskim żołnierzom, którzy byli na misjach w Afganie, Syrii czy Iraku. Zabijali obywateli innych państw działając na szkodę Polski, ale wszystko w majestacie prawa.

Gość gość
Do 16:24 skąd wiadomo że pomysł PiSu był przegłosowany jak nie było głosowania teraz odbieranie byłym ubekom ich emerytury to mały zysk gdyż, ci ludzie albo już dawno nie żyją albo zostało im niewiele.

Gość gość
Jezzzu, jak mnie wnerwia ciągłe cytowanie margaret taczer odnośnie +500 plus, w każdym cywilizowanym kraju na dziecko są jakieś dodatki więc już przestańcie p********ić, że dramat i ktoś wam kieszenie ograbia. Bardzo dobrze, że jest +500, w końcu jakaś pomoc dla rodzin z dziećmi. Ja się akurat nie łapie, bo mam jedno dziecko, ale nie zazdroszczę tym co mają więcej. Niech mają! A jeżeli ludzie utyskujący na PiS powołują się na cudowną margaret taczer to weźcie sobie przypomnijcie co zrobiła z kopalniami i górnikami u siebie. W sumie to u nas też by się przydała taka rewolucja w niektórych grupah zawodowych, ale każdy jeden rząd ma za małe cojones!

Gość gość
tylko ze zabieraja też np. tymzołnierzom, którzy trafili do takiej słuzby z poboru i nie pełnili żadnych funkcji. a przypominam, ze w tamtych czasach pobór był powszechny, za odmowę słuzby szło sie do więzienia i miało nas..w papierach na całe zycie, a wyboru jednostki nie było. Naprawde chciałbys pracowac uczciwie całe zycie i za to ze ktos ciebie zmusil do słuzby wartowniczej w magazynie takiej słuzby , zabraliby ci emeryture? No to chyba jestes debilem

Gość gość
ktoś wam kieszenie ograbia. Bardzo dobrze, że jest +500, w końcu jakaś pomoc dla rodzin z dziećmi. a niech zdechną zamiast żreć za moje

Gość gość
haha kraj tonie w długach a ci dają darmozjadom kasę z budżetu. Wojna jest nieunikniona:P Zamiast to poinwestować w nowe miejsca pracy to rozdają to pasożytom społecznym. No ludzie...

gość dziś Niech mają dzieciaki, jak najbardziej. Ale do jasnej cholery wszystkie. Bo nie ma gorszych dzieci:O Gdyby rząd wspomagał wszystkie sprawiedliwie, to nic bym nie mówił a tak to właśnie mam odwagę powiedzieć, że różnicowaniem najmłodszych robią im wielką krzywdę. I jeszcze - jak trzeba być naiwnym sądząc, że politycy martwią się o dzieci:(

" gość dziś ciekawe czy za 20 lat ktoś zabierze emerytury polskim żołnierzom, którzy byli na misjach w Afganie, Syrii czy Iraku. Zabijali obywateli innych państw działając na szkodę Polski, ale wszystko w majestacie prawa. " Nie na misjach ale awanturach:P.Szukali guza więc za co im płacić:P.

Gość gość
16.56 popieram. Woń lewactwo na wschód do swoich,

Gość gość
Do 19:56 póko co to obecna władza zafascynowana jest demokracją wschodu np Białorusią

Gość gohna33
Czemu ci idioci tak protestuja. Sieja nienawisc idioci. A co niektorzy chcielibybyc znowu u władzy i szlag ich trafia.