Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wziąłem średnią dziewczynę, bo to jest wygodne

Polecane posty

Gość gość

Jako, że jestem bardzo przystojny i dość bogaty mogę wybierać wśród dziewczyn. Przez długi czas tak robiłem. Gdy postanowiłem zawiązać się na stałe to wybrałem jednak średnią dziewczynę. Taki wybór ma dużo zalet. Dziewczyna jest w Ciebie zapatrzona jak w obrazek, jest posłuszna, robi wszystko w domu. Nie robi mi wyrzutów i nie ma pretensji. Nie boję się, że mnie zostawi, albo zdradzi, bo jestem dla niej jak wygrana na loterii. Mogę ją spokojne zdradzać i poniżać, a ona nie powie mi złego słowa :) Polecam każdemu facetowi taki wybór. Ładniejsze i tak możecie spokojnie pukać na boku.

Gość gość
Haha 5 pkt za rozbawienie mnie :D

Gość gość
No to cos masz z deklem, jesteś niedowartościowany skoro potrzebujesz kogoś kto bedzie ci służył, szkoda każdej kobiety dla takiego cymbała. O ile to prawda to kobieta z tobą bedzie miała piekło a nie życie ty poj***e. Obyś trafił na taka sama suke jakim chujem jesteś ty i bedziesz wył

Gość gość
Dla ciebie pacanie może i średnia a zobaczysz znajdzie się taki który uzna ją za śliczną

Gość gość
Taka prawda. Dziewczyny są tak zaprogramowane. Często nawet nie są tego świadome.

Gość gość
cale szczescie, że wziales srednia dziewczyne, na szczescie te piekne sa bezpieczne :)

Gość gość
Te bardzo atrakcyjne mają ogromne wymagania i mało kto im sprosta, także okazji do zdrady niewiele. A te średnie można przelecieć bez większych problemów.

Gość gość
Ty autor. A ta twoja to stara panna może ? :-D :-P

Gość gość
Ale te baby to durne są :) :-D