Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są takie osoby w necie, których nie trawicie a któe wszyscy uwielbiają?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie: czy są takie osoby (celebryci, blogerzy etc) których nie lubicie, a przez większość społeczeństwa są niezwykle lubiani? Tak, że aż Wam wstyd przyznać, że danej osoby nie lubicie? Podzielcie się kto to taki i z jakiego powodu za nim nie przepadacie. Ja zacznę: jest kilka takich osób więc może napiszę o jednej: Trenerka wszystkich polek. Ma tryliony fanów, biliony polubień i zdaje się, że wszyscy na jej FB rzygają tęczą z zachwytu. Uważam że: jej uprawnienia do wykonywania tego zawodu są bardzo wątpliwe, ćwiczy mega pokracznie (w porównaniu do innych trenerek) i niemal wszystko robi dla kasy i fejmu a chowa się za zasłoną dobrego serduszka. Co do jej urody nic nie mam bo akurat jak dla mnie najbrzydsza nie jest ale nie lubię jej z ww powodów. Potem mam jeszcze kilku blogerów parentingowych i celebrytów.

Gość gość
Akurat Ewka nie jest chyba dobrym przykładem, bo jest sporo osób które jej nie lubią. Dla mnie jest neutralna ani mnie ziębi ani grzeje. Za to nie trawię niektórych mamusiek prowadzących blogi parentingowe. Niby milusie, a ja nie trawię. Taki blog (nie wiem czy jeszcze jest) makóweczki? Babka wstawiała zdjęcia pięknie ustylizowanych dzieci, wypasionego mieszkania, dawała rady jak niby ubierać dzieci w markowe ciuchy "za darmo" i jak ona sobie "daje ze wszystkim radę" a potem napisała że mieszkanie jej sprzątaczka sprząta. A niech sprząta, jak może zatrudnić to czemu nie. Ale po co ta hipokryzja i tworzenie otoczki radzącej sobie ze wszystkim matki.

Gość gość
Zaraz Wam przypną łatki zazdrośnic :D Jak u Ewy ktoś napisze coś niepochlebnego to od razu jadą po nim, że ZAZDROŚCI. Zawsze działa :P

Gość gość
Na youtube Julia Kobus. :o

Gość gość
Nie kojarzę tej Julii, a o czym ona robi filmy i czemu jej nie lubisz?

Gość SlowianskaLala
Nie sledze zadnych blogow nie siedze na forach parentingowych, nie mam instagrama bo mam to wszystko gdzies. Czasami obejrze jak zrobic makijaz na you tube bo sama jestem lewak i nie umiem:) ale nie subkrybuje Nie znam zadnej mamy blogerki i niech tak pozostanie:) Niewiem po co sledzic czyjs blog a potem sie wkurzac bo...ma lepiej. Na blogach sprzedaje sie zludzenia, cos co jest idealne inaczej by sie ni2 sprzedalo. A polglowki ogladaja wierza i tupia nogami z zazdrosci:)

Gość gość
Wiedziałam, że zaraz padnie coś o zazdrości. Może supr bogata nie jestem ale żyjemy dostatnio więc czego mam zazdrościć? Ciuchów z Zary? Mnie najbardziej razi hipokryzja. Post z cyklu "jak ubieram moje dzieci praktycznie za darmo". Chcecie wiedzieć jak? Kupuje nowe i sprzedaje potem na All. Mnóstwo mamusiek tak robi i każdy wie że na All można dostać ułamek ceny wyjściowej więc to brednie do kwadratu. Jak się dostaje rzeczy od sponsorów i ma dużo kasy to można ubierać dzieci i w Chanel ale po co pisać na ten temat takie durnoty? Albo post "jak ja to ogarniam". Jak? Ma panią do sprzątania, to takie proste!

Gość gość
gość dziś Taka panna od ,,toksycznego związku.Wejdź na yt wpisz Julia Kobus to zobaczysz ;)

Gość gość
Tu autorka :-) No właśnie ten argument o zazdrośc***ada praktycznie zawsze kiedy się nie lubi kogoś znanego czy zamożnego. Zastanawiałam się nad tym i naprawdę to nie ma wpływu (przynajmniej w moim wypadku) ma moje sympatie i antypatie. Przykład: bardzo lubię kanał na YT Mimi Ikonn. To bardzo ładna kobieta która prowadzi z mężem kilka biznesów, teraz urodziło im się dziecko. Mają full kasy bo chyba już przekroczyli pułap miliona $ dochodu. Są piękni, podróżują ale są uczciwi w tym co mówią. I ja ich lubię słuchac i oglądać więc jak widać nie zazdroszczę z zasady każdemu bogatemu :-) :D

Gość gość
Martyny wojciechowskiej

Gość gość
Beaty Szydło , Dody i Lewandowski.

Gość gość
Lewandowscy i Mateusz Damięcki.

Gość gość
No sorry, ale Szydlo, Doda czy Lewandowcy sa uwielbiani??? Ja widze tylko hejt.

Gość gość
Na lewandowskich hejt wylał się dopiero po mistrzostwach, a wcześniej wszyscy mało im w tylki nie powlazili, ich wybitnie nie trawię, do reszty nic nie mam

Gość brokeninside87
o geez, uzależniona od yt od 2012 tego się nachapałam ale ja raczej od razu z myśli wyrzucam. a czy ktoś lubi osoby, których ja nie lubię interesuje mnie jeszcze mniej ale wydaje mi się, że pasują no to np. Gonciarz (od czasu lewackiego coming outu) i Kasia Łukasz Jakóbiak RLM Niekryty Krytyk (od pewnego czasu) ... ale ja nie rozumiem tematu, to ma być tv czy net?

Gość gość
Hejt na lewandowskich jest od lat.

Gość gość
Wszyscy celebryci blogerzy i inni tacy są mi doskonale obojętni.