Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opóźniony okres u dziewicy.

Polecane posty

Gość gość

Witam was, otóż mam pewien problem. 11 Listopada razem z chłopakiem zabawialiśmy się i przejechał raz swoim członkiem po moich wargach sromowych. Następnego dnia dostałam okres i był on normalnie tak jak zawsze, obfity i bolesny. Wczoraj miałam dostać kolejny ale go nie ma. Mam bolesne piersi i co jakiś czas kłuje mnie delikatnie albo lewy albo prawy jajnik. Szyjka macicy jest wyczuwalna, lekko twardawa, wydaję mi się, że zamknięta. Śluz jest mętny, mleczny, nie rozciągliwy. Mam uczucie mokrości jednak jak idę do toalety to pochwa jest sucha. Mam 17 lat i miesiączkuje od 6 lat dotychczas miesiączki były regularne. Czy jest możliwość, żebym była w ciąży? Czy po prostu to przez stres i hormony? Stresuje się strasznie całą tą sytuacją i rozważam kupno testu ciążowego aczkolwiek nie chce wszystkiego wyolbrzymiać. Dziękuje za odpowiedzi ;)

Gość gość
dodam, że jestem dziewicą :)

Gość gość
Niepokalane poczęcie!

Gość gość
Nie ma szans na ciążę, możesz spać spokojnie.

Gość gość
Ludzie! Jeśli nie macie o tym pojęcia to nie bierzcie się za sex. Wiadomo każdy wiek ma swoje potrzeby ;-)

Gość gość
Mam świadomość tego, że jest to niemożliwe aczkolwiek strach przyćmił mi zdrowy rozsądek.

Gość gość
Powiem Ci,że sama długo byłam dziewica :). Dopiero w wieku 20 lat zaczęłam współżyć z chłopakiem, z którym jestem po dziś dzień. Aaale najlepsze jest to,że miałam podobne lęki jak Ty :p. Gdy facet się zabawial moją, a później dotykał siebie samego -bałam się,że może zostać na palcach przeniesiony materiał...a to nie koniec moich paranoi. Dzisiaj śmieje się z nich :p ;). Tak czy inaczej wyluzuj kobitko! Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w takich wypadkach jak wskazane wyżej jest MINIMALNE! Serio :). Aby stworzyć szkraba małego musi dojść do stosunku (wiatropylna nie jesteś :)), chłopak musi,kolokwialnie mówiąc, skończyć w Tb (jego sperma musi znaleźć się w Twojej macicy), dodatkowo musisz mieć dni płodne = owulacje = u mnie największe prawdop. zajścia w ciążę mam tylko 3 dni w ciągu caaaalego miesiąca :). Ok, są od tego wyjątki aaale bardzo rzadko ;). Pomyśl o tabletkach anty - stres Ci minie ;)

Gość gość
Czyli jesteś wiatropylna ..

Gość gość
Nie ma szans. Wyluzuj