Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak mi przykro

Polecane posty

Gość gość

Mam 38 lat,moj Partner tez 38.Pracujemy obydwoje.Mamy mieszkanie,powodzi nam sie dobrze.Moj partner pragnal dziecka ,ja niekoniecznie .Jednak zaszlam w ciaze .To pierwszy miesiac.A moj Partner mowi,ze to za wczesnie,nie jest przygotowany. Normalnie serce mi peka z zalu.Jestesmy 2 lata. Ukladalo nam sie swietnie.Co teraz?

Gość gość
też mi byłoby przykro przez takiego rozchwianego czubka,który nie wie czego chce

Gość gość
Najpierw dziecko urodzisz a potem wychowasz jak każda( prawie każda) kobieta.

Gość gość
Może jak do 50 dociągnie to będzie lepiej przygotowany.

Gość gość
Dlaczego tak sie dzieje?38 lat i za wczesnie?To kiedy?Jestem w takim szoku i tak bardzo przykro.Co byscie zrobili na moim miejscu ?Odeszli öd niego?

Gość gość
A co ma być. Urodzisz i będziesz pracować na dwa etaty: jeden w domu drugi w pracy.

Gość gość
Dostaniesz 500+ za darmo z naszych podatków na tego bachora wiec nie marudz. A jak nie to sie wyskrob 🖐️ :D:D

Gość gość
Gosc 21:00 Powiedz mi skad sie takie k*****y wredne biora jak Ty? Szkoda, ze Twoja stara doopy sobie nie wyskrobowala tylko urodzila taka pomylke genetyczna

Gość gość
38 lat to nie stara baba

Gość gość
Niektórzy mężczyźni nigdy nie dorastają do roli taty, a może jest w szoku? Za to dla Ciebie to ostatni dzwonek (sama mam 37lat i jestem w ciaży). Wiesz, u Ciebie hormony, organizm ma nową rolę, rolę matki, a facet nic nie czuje, nawet nic nie widzi. Im ciężko to ogarnąć na początku. Dajcie sobie czas, a Ty przede wszystkim skup się na ciąży i na sobie, nie da się denerwować.

Gość gość
Ciesz sie ciąża:) gratulacje. Głęboko wierze, ze wszystko przychodzi we właściwym momencie. Faceci sa upośledzeni. Bedziesz szczęśliwa matka.