Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jeśli nie znajdę faceta do 35 r zycia

Polecane posty

Gość gość

to zrobię sobie dziecko w kimś, kto ma dobrze geny i będę samotną matką :) postanowione.

Gość gość
i dobrze, ja mam podobny plan bank spermy albo sie puszcze

Gość gość
Dobry pomysł.

Gość gość
w domach dziecka są dzieci, które czekają na miłość

Gość gość
no pewnie lepiej mieć dziecko i nie mieć faceta niż nie mieć ani dziecka ani faceta :)

Gość DanDan
Jak do 30 nie wyjdziesz za mąż to wcale już nie będziesz miała męża. Właśnie samotne matki robią z chłopaków niedorajdów. Brak wzorców męskich do naśladowania.

Gość gość
po co jej mowisz o domu dziecka . przeciez może mieć swoje bezpłodnym to mów

Gość gośćgokako
Ja się zgłaszam na ochotnika mój opis 32 lata Doktorat z Fizyki Wysokie IQ Blondyn niebieskie oczy 182 rodzina bez chorób dziedzicznych Wady Zespół Aspergera ale nie jest on dziedziczny Chciałbym przedłużyć swoje geny ale nie chce mieć zony bo praca i inne obowiązki zajmują mi mnóstwo czasu, ponadto nie chce mi się wstawać w nocy i przewijać pampersy, sama świadomość kontynuacji mojej nici podwójnej helisy mi starczy.

Gość gość
Widać do czego im chłop potrzebny ! , xd

Gość gość
ja właśnie mam 30 lat i obawiam się, że już nikogo nie znajdę. nie chcę adoptować, chcę urodzić, chcę doświadczyć bycia matką. mam powodzenie, byłam w kilku związkach, ale cóż zrobić, faceci nie chcą się wiązać na stałe, nie chcą mieć dzieci.

Gość gość
Czyli celem autorki jest dziecko, a nie posiadanie partnera. Czyli po zapłodnieniu ewentualny facet będzie miał szlaban na seks :P

Gość gość
moim celem nie jest "posiadanie". moim celem jest miłość. serio piszę. kolejny facet mnie ostatnio zawiódł. lecę na nieodpowiednich, cóż poradzić? a nie chcę umrzeć nie doświadczywszy bycia matką. widzę, jak to zmienia kobietę, widzę, jakie szczęśliwe są moje koleżanki które mają dzieci.

Gość gość
To psa sobie kup, a nie będziesz skazywać dziecko na wychowywanie się w niepełnej rodzinie, tylko dlatego że masz kaprys spełnia się w roli matki.

Gość gość
psa też będę miała, o to się nie bój. kaprys? to nie kaprys. znam sporo ludzi wychowanych w niepełnych rodzinach którzy są bardzo szczęśliwi. znam też ludzi z pełnych rodzin, którzy nie są szczęśliwi. to dziecko będzie kochane i chciane. no, ale mam jeszcze 5 lat, może do tego czasu znajdę miłość :) zegar tyka, niestety.

Gość gość
Niepelna rodzina nie jest ani troche gorsza od pelnej, jesli jest w niej duzo milosci :) Lepiej zostac samotna matka niz tworzc na sile pelna rodzine z czlowiekiem, ktorego sie nie kocha albo co gorsza jakims patusem. A samotnym ludziom raczej ciezko adoptowac dziecko z dd o ile sie orientuje.