Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna04041993

PCOS

Polecane posty

Gość justyna04041993

Hej dziewczyny. Moja pani ginekolog podejrzewa u mnie zespół policystycznych jajników w celu potwierdzenia diagnozy dostałam skierowanie do szpitala na badania które muszę wykonać w drugim dniu miesiączki i tu pojawia się problem ponieważ nie dostałam miesiączki. Nie wiem co robić jak wywołać okres, bardzo zależy mi żeby mieć już to za sobą. Jakieś rady? Może ktoś był w podobnej sytuacji?

Gość gość
Luteine ci powinna przepisac, to wywyluje miesiaczke. PCOS wspolczuje bo tez mam i wiem jak to jest z okresem, nigdy nie wiesz kiedy przyjdzie.

Gość justyna04041993
Martwię się strasznie a to na pewno też nie pomaga. Wcześniej brałam na wywołanie orgametril ale aż przez 10 dni i tydzień później dostałam miesiączkę. Myślałam już żeby brać ten lek przez 3 -5 dni przestać może wtedy pojawi się okres. Już głupieje

Gość gość
Mnie po luterinie do 3dni przychodzil, idz niech ci wypisze i bierz, bo badanie ci przepadnie.

Też mam podobny problem. Szukałam o tym jakichś informacji w sieci i znalazłam taki suplement, który podobno skutecznie wspomaga gospodarkę hormonalną kobiet: http://www.inofem.pl/212/. Podobno sprawdza się właśnie przy problemach z PCOS. Zastanawiam się, czy by sobie go nie kupić. Podobno pomaga przywrócić owulację. Słyszałyście może o tym. Szukam każdej deski ratunku...

Gość gość
Hej. Tez choruje na pcos, z poczatku lekarz przepisal mi luteine na wywolanie a pozniej provere na wyregulowanie miesiaczki