Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

późna ciąża jest sens?

Polecane posty

Gość gość
Mam 40 lat. Jedno dziecko. Nie wyobrażam sobie być ponownie w ciąży. Nie mam już tyle sił i cierpliwości. Poza tym czas pomyśleć o sobie.

Gość gość
Dlaczego miało by coś pogorszyć u kuzynki na nowo poczuję się młoda i potrzebna właśnie te go było jej brak

Gość gość
Ja też mam 44 lata 16letnoego syna i 5 letnią córeczkę po 9 latach życie stało się monotonia zaproponowałam mężowi żeby podarował sobie córkę bo syna to już mam a my wiecznie żyć nie będziemy do kogo on pójdzie na kawę czy się wyżalić i się udało czuję się jak młoda mama a nie jak moja młodsza siostra babcia

Gość gość
45lat i pierwsze dziecko??? Wyobrażacie sobie nastolatke z babcią???

Gość gość
pierwsze urodzilam w wieku 31 lat, drugie 37 lat. Teraz mam 39, 8 latka i 2 latke. Niestety po wstaniu z łózka czuje sie jak staruszka, nie mam juz tyle sił co przy 1szym dziecku. Wolalabym urodzic pierwsze przed 30stka, drugie wlasnie w wieku tych 31. Ale to wszystko zalezy od sił po prostu. Jak ktos chce to czemu nie? Jedno jest pewne, z pieniedzmi jest lżej. Mozna sie wspomóc nianią, fajnym żłobkiem, klubem malucha itd.

Gość gość
Ostatnio jest moda : starsza kobieta- sporo młodszy mezczyzna. Chyba nie chodzi tak o te dzieci tylko utrzymanie nim młodszego faceta.

Gość gośćlaluna
To jest totalna bzdura jesli kobieta jest zdrowa pod względem ukladu płciowego,to zajdzie w ciaze i urodzi,wcale tym czynem nie zatrzyma zadnego faceta,wiekszosc ich mysli k*****m,nie maja zadnych uczuc,ja mam meza i nie stosuje antukoncepcji w stu procentach działa kalendarzyk po40 wali mnie czyjas chora teoria

Gość gość
Późna ciąża wymaga większej uwagi. Jeżeli mieszkacie w okolicach Koszalina to skontaktujcie się z ginekologiem Antonim Kubiakiem. Jest to świetny lekarz, który prowadził moją ciążę. U niego możecie wykonać badania prenatalne na NFZ.

Gość gość
"Ostatnio jest moda : starsza kobieta- sporo młodszy mezczyzna. Chyba nie chodzi tak o te dzieci tylko utrzymanie nim młodszego faceta." Ja mam młodszego faceta I w życiu nie wpadłabym na pomysł żeby zatrzymać go ciążą, zwłaszcza że po ciąży uroda się sypie. Jak jesteś 40 latką, która wygląda super młodo, to po ciąży już nie będziesz.. A dziećmi w dzisiejszych czasach nikt się nie przejmuje - ludzie (obu płci) odchodzą od siebie bez mrugnięcia okiem jak im się znudzi.

Gość gość
Ty ostatnia urodą chcesz zatrzymać młodszego? bo ciążą/ dzieckiem nie, bo przecież 'posypiesz się', jak piszesz.