Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhhh

czy to byla zdrada??

Polecane posty

Gość gośćhhh

Witam jestem z chlopakiem miesiac bardzo mi na nim zalezy.Ostatnio bylam z kolezanka na imprezie byl tam tez jej kolega...mowil ze mu sie podobam itp chcial mnie przytulac itp ale go ciagle odpychalam on mial o to pretensje tlumaczylam mu ze mam chlopaka ktory jest daleko ale mi zalezy.Bardzo fajnie nam sie rozmawialo nie doszlo do niczego mimo ze nalegal...dodam ze bylismy po kilku piwach i troche gdzies mi tam hormony buzowaly ale sie powstrzymywalam...jestem jakby nie patrzec ssakiem.Potem mnie odprowadzil i zapytal czy dam mu buziaka w usta powiedzialam ze nie.pozegnalismy sie tak ze tylko leciutko mnie pocalowal w policzek na pozegnanie z mojej strony nie bylo nic.Czy to jest zdrada?? Dziwne jakies poczucie...ten chlopak zapytal sie mnie czy kocham tego Obecnego odpowiedzialam ze nie jestesmy jeszcze na tym etapie.Co sadzicie?? Nie zdradzilam go ale mam jakies poczucie winy...ogolnie nigdy nikogo nie zdradzilam..a ten buziak byl raczej taki kolezenski z mojej strony duzo rozmawialismy i nawet mi podziekowal.czy ja shizuje?? Doradzcie cos

Gość gość
Doradzcie cos

Gość gość
jestes w ciemnej doopie. i co tu duzo pisac

Gość gość
Czemu???

Gość gość
jaka z ciebie koleżanka, pytammm

Gość gość
Zadna ale ...no kurde...wiedzialam ze nie moge. Nie jedna by nie miala zawahan

Gość gość
Moze sie ktos sensownie wypowiedziec.Inteligentny

Gość gość
Nie ma mowy tutaj o zadnej zdradzie. Chłopak chciał cos więcej ale się nie dałaś. Pocałunek w policzek to tez nic złego ale nie pozwól więcej na to. Po co dawac komus mylne sygnaly i twojemu chlipakowi tez by sie to nie spodobało. Musisz być bardziej stanowcza. Nie to nie , do widzenia nie ma buziaka! Nic się nie stało. Nie miej wyrzutów sumienia. Skoro źle się z tym czujesz to znak , że twój chłopak ma szczęście i bardzo go kochasz. Powodzenia!

Gość gość
Dziekuje!

Gość gość
Jestem M* i dla mnie by to była zdrada emocjonalna. Powiem szczerze i może jestem z tym dziwny ale w tych okolicznościach bym nie wybaczył i cię zostawił.

Gość gość
Bo dopuściłaś do takiej sytuacji w ogóle że cie próbował przytulać, pocałować itd. Na pewno nie byłaś stanowcza bo normalnie by nie próbował takich rzeczy robić i nie pytał czy kochasz chłopaka.

Gość gość
Bał by się zapytać a co dopiero próbować pocałować czy przytulać. Moja opinia.

Gość gość
jesteś ssakiem :D powinnaś ssać ...