Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze za darmo 3 osobom

Polecane posty

Gość gość

Dopiero sie ucze i poznaje karty, wiec prosze o weryfikacje :) prosze o imie i date urodzenia

Gość gośćlukrecja
Sylwia12,18,73 prosze napisac cololwiek o mnie i czy sie spelni,to o czym marzylam

Gość gość
Sabina 10.05.2000 czy Bartek mnie kocha i poprosi o chodzenie?

Gość gość
Sylwia, proszę o dokładne pytanie, dopiero sie ucze i nie umiem zadawać tak ogólnych i szerokich pytań kartom Sabina - nie wroze nieletnim

Gość Llookreecyja
Kasia 18.08.1995 czy w tym roku zdam maturę, czy,Miłosz do mnie wróci,czy matka mi wybaczy i koleżanki przestaną obgadywac. Czu,mogę wrócić do rodzinnego miasta?

Gość gość
Nikol 23.01.1997 jestem w ciąży, a mój chłopak jeszcze mi się nie oświadczył :O czy to kiedykolwiek nastąpi? Czy po porodzie mam szanse na ślub?

Gość gość
Z ciekawości - dlaczego nie wróżysz nieletnim?

Gość gość
Sylwia79.Czy powinnam skorzystać z zaproszenia na świeta,ponieważ mam złe przeczucia że lepiej zostać w domu.Czuję że to podstęp .

Gość gość
Sylwia, 03.11.1998. Czy dostanę się na wymarzone studia?

Gość gośćlukrecja
Zglosilam sie do 4 edycji rolnik szuka zony, czy sie to spelni? Obecnie mieszkam w UK,ten program to dla mnie szansa na powrot do ojczyzny czy moge juz kupowac bilet?

Gość gość
16 marca 1972 Sylwia, czy mam szanse na ciążę

Gość gość
Llookreecyja dziś Kasia 18.08.1995 czy w tym roku zdam maturę, czy,Miłosz do mnie wróci,czy matka mi wybaczy i koleżanki przestaną obgadywac. Czu,mogę wrócić do rodzinnego miasta? xxx Kasia jesli chodzi o maturę to mam wrazenie, że ugrzęzłaś w jakimś martwym punkcie, ogarnęła Cię stagnacja. Widzę jakieś opóżnienia w realizacji celów. Przestałaś się uczyć do matury? Jesli tak będzie dalej to nie zdasz matury lub zdasz ją bardzo słabo (odwrócony wisielec). Zacznij się więcej uczyć i pracować a bedzie ok :) Miłosz zamknął się na Ciebie, prestał okazywać zainteresowanie, a Ty wyczekujesz na jego krok (2 buławy). Za dużo myślisz,a nie działasz w tym kierunku. Zerwał z Toba bez powodu? Wyciagęłam jeszcze jedna karte: 4 puchary - wydaje mi się, że powrotu nie będzie, a Ty zapomnisz o nim i o tej całej relacji. Za dużo pytan więc wyciagnęłam karte na przyszłosc - Rydwan - wszystko się pouklada w przyszłosci, będzie dobrze tylko musisz działać i być pewna siebie. Powdzenia :)

Gość gość
22:30 tak mówią wszystkie wróżki :-D etyka wrozbiterska im zabrania :-D

Gość gośćlukrecja
Zapytam wprost,czy los zesle mi szczescie dopelnienia malzenstwa,mimo mojego wieku,kiedy to nastapi,Sylwia73

Gość gość
gość dziś Nikol 23.01.1997 jestem w ciąży, a mój chłopak jeszcze mi się nie oświadczył pechowiec.gif czy to kiedykolwiek nastąpi? Czy po porodzie mam szanse na ślub? xxx nie wróże kobietom w ciązy

Gość Llookreecyja
No dziękuję wróżko,szkoda,że nie ma powrotu...nie wiem jak to się poukłada bez wsparcia bliskich, matury nie zdalam z jednego przedmiotu,a potem zrobiłam sobie przerwę i pracowałam przez ten cały czas.

Gość gośćlukrecja
Zapytam wprost,czy los zesle mi szczescie dopelnienia malzenstwa,mimo mojego wieku,kiedy to nastapi,Sylwia73,teraz bardzo cierpie,podejrzewam rzucenie na mnie uroku badz klatwy

Gość gość
Sylwia jedna i druga za stare na ciążę jesteście adoptujcie kota. Macie juz zwiedle jajniki, za 5 lat menopauza. W tym wieku to się babcią zostaje.

Gość gość
Nie wróżę osobom,na ktore jest rzucona klatwa.

Gość gość
Sylwia1998 /83 dostaniesz się na te studia,ale rzucić je po semestrze,zrobisz sobie rok przerwy,będziesz pracować, potem pojdziesz na inne studia,dadzą ci lepsze perspektywe zawodowe i finansowe

Gość gość
gość dziś Sylwia79.Czy powinnam skorzystać z zaproszenia na świeta,ponieważ mam złe przeczucia że lepiej zostać w domu.Czuję że to podstęp . xxxx Moim zdaniem nie oceniasz dobrze tej sytuacji, za duzo tu domysłów (ksiezyc). Jeśli skorzystasz z zaproszenia bedziesz miała szanse uporządkować pewne sprawy (jakies kłotnie, nieporozumienia?) - as mieczy. Jesli zostaniesz w domu - wieża - nie będziesz zadowolona. Pojawilo mi się też przy tej opcji koło fortuny, więc może tak czy siak wydarzy się coś, co zmusi cie do pozostania w domu.

Gość gość
Powrozysz mi??

Gość gośćlukrecja
Dziekuje za pirade mam male dziecko jajniki w pozadku,a klatwe jedynie pidejrzewam jestem plodna,tak tylko zapytalam,a do tej osoby,co mi radzi kota kupic,mam kilka kotkow,lubie zwierzeta,dzieci ja prosilam o wrozbe,ale jesli nie mozna sorki,pozdrawiam wszystkie kobiety oczekujace dzieci na tym temacie,Sylwia73

Gość gość
gość dziś Sylwia, 03.11.1998. Czy dostanę się na wymarzone studia? xxx Pojawiłas mi się jako Królowa Buław, kobieta sukcesu sięgająca po wszystko co zechce, spełniająca marzenia, ogólem osoba pewna siebie i szczęsliwa. Więc chyba się dostaniesz :)

Gość gość
Czyli rozumiem że jesli pojade to raz na zawsze uda mi sie im przegadac ze nie mam ochoty na układy z fałszywyni ludzmi .Oraz ze zrizumieją ze nie mam ichoty by mnie swatali?Sylwia79.

Gość gość
Proszę o wróżbe Listopad 92, Dawid Co o mnie myśli edyta panna

Gość gość
gośćlukrecja dziś Zapytam wprost,czy los zesle mi szczescie dopelnienia malzenstwa,mimo mojego wieku,kiedy to nastapi,Sylwia73,teraz bardzo cierpie,podejrzewam rzucenie na mnie uroku badz klatwy xxx nie ma czegos takiego jak klatwy i uroki :) Wyciagnelam dla Ciebie jedna karte - 7 buław - to karta walki i aktywności, widać że się starasz bardzo i pragniesz szczęscia. Ta karta ma pozytywne przeslanie, mówi o pokonaniu przeciwności, więc szanse na ciążę są :) powodzenia :) pamietaj, ze pozywtyne nastawienie to połowa sukcesu, więc odrzuć czarne myśli i walcz dalej, staraj się, a będzie dobrze :) i nie wierz w żadne uroki czy klątwy, bo tym szkodzisz sama sobie

Gość gość
gość dziś Czyli rozumiem że jesli pojade to raz na zawsze uda mi sie im przegadac ze nie mam ochoty na układy z fałszywyni ludzmi .Oraz ze zrizumieją ze nie mam ichoty by mnie swatali?Sylwia79. xxx skoro to są fałszywi ludzie i nie masz ochoty na kontakty z nimi to po co w ogóle rozważasz wspólne spędzenie świat?

Gość gość
Bo to wyjazd do rodziny a rodzina za moimi plecami knuje z fałszywcami ktorzy chcieli rozbić mój związek a teraz szkodzą mnie i mojenu synowi bo dotarło do nich ze nic z tego,boje sie jednak ze te osoby nie odpuszczą bo mają wsparcie w moim rodzenstwie i rodzicach.Z jednej strony nie chce tym intrygantin dawac nadzieji na coś a z drugiej mam wyrzuty sumienia wobec rodziny.Blokuje mnie również to że mama zle wypowiada sie o moim synu.Sylwia79

Gość gość
Jak pojade to tamci pomyslą że mogą robić co chcą a ja na to nie pozwolę,a z drugiej strony olać rodzinę?no niby boli bardzo co mowią o moim dziecku..sama już nie wiem co zrobić.Sylwia79.