Pyśka9182 0 Napisano Grudzień 14, 2016 Hej, od kilku lat biorę tabletki antykoncepcyjne. Właśnie zakończyłam branie antybiotyku (7 dni + tabletki osłonowe). Niestety nie stosowałam dodatkowego zabezpieczenia poza tabletkami. I tu moje pytanie jak bardzo antybiotyki obniżają skuteczność tabletek i czy mam się czym martwić? Była któraś z was w takiej sytuacji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2016 Dosc ze trujesz sie, to jeszcze zabijasz tabletkami zarodki swoich dzieci, nie wiedziałaś? A poza tym antybiotyki w 100% obnizaja dzialanie tabletek anty. Pare lat bierzesz i nie wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2016 W 85% obniza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patti1983 Napisano Grudzień 14, 2016 Mi gin mówił że nawet w 95% ale nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2016 Autorko ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pyśka9182 0 Napisano Grudzień 14, 2016 nie wiem czy mój wiek ma tu duże znacznie ale 24 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2016 No ma, bo żresz hormony od młodości, wiesz jakie spustoszenie w organizmie powoduja tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pyśka9182 0 Napisano Grudzień 14, 2016 Jestem tego świadoma, ale jem zdrowo dbam o siebie. Jeszcze nie planuje ciąży. Wole trochę się "podtruć" hormonami niż krzywdzić dziecko złymi warunkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2016 12.39 a skrzywdzone dzieci, zabite antykoncepcją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pyśka9182 0 Napisano Grudzień 14, 2016 Nie przesadzajmy. Nikogo nie zabijam, bo to nawet nie tabletka PO. Poczytaj sobie o działaniu tabletek antykoncepcyjnych. Nie dochodzi do owulacji ;) więc nie ma możliwości zapłodnienia co za tym idzie nie ma "zabijania". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach