Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Perunie jasny Panie z mroku czasów, twarz Twa rozświetla nieba przestwór czarny!

Polecane posty

Perunie straszny, co znad gęstwin lasów płaszczem smolistym przykrywasz dzień skwarny! Wzywam Cię władco starodawnych mocy, co łan wywracasz, na żer go wichurze gestem wydajesz, pośród gęstwin nocy gromem uderzasz w rozstrzelałą burzę!

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Co to za cytat mizantropia nie ignoruj mnie bo dzisiaj nie będę spamować pytam co to za cytat

Hukiem piorunów przygważdżasz do ziemi i leśne zwierze i drzewa zwichrzone, Ty je w pokłonie zginasz do korzeni w śmiertelnie bladej błyskawic koronie. Panie o oczach jasnych i płomiennych, z mieczem wzniesionym i z toporem w dłoni użycz nam mocy dawnych i tajemnych, niech nas Twa tarcza przed wrogami chroni!

Gość Browar Namysłów
Ja za bardzo nie czytam książek więc nie znam cytatów więc nie wiem

Gość Piwo Namysłów pils
Mizantropia o co chodzi z cytatami nie wiem nie bój się nie będę spamować o co chodzi?

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Lubie Kraków chciałbym tam zamieszkac wiesz mizantropia że w Krakowie ma powstać drugie po warszawskim metro?

Gość gość
Mizantropia ignoruj gościa od namysłowa niech o swoim namysłowie i browarze namysłów niech nie spamuje radzę ignoruj go

Gość gość
a ta zaś Slavlandu się nasłuchała i głupieje ☺