Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gość od homocwela czy jak od ponad tygodnia jestem w Opolu to czy jestem

Polecane posty

Gość gość

Już miastowy

Gość gość
Jestem już miastowy czy jeszcze nie???

Gość gość
Ps i gość od homocwela ja od ponad tygodnia widzę z okna wysokie kilkunastopiętrowe bloki główną *****iwą ulice Auchan oraz media Markt i przyzwyczaiłem się do widoku dziesiątek tysięcy przejeżdżających codziennie aut i do ciągłego hałasu ps teraz akurat jest duży ****** hałas bo ludzie pewnie z pracy wracają ps czy jestem już miastowy ps te auta hałas i ******* juz nie przeszkadzają

Gość Ares zdycha na mrozie
Jesteś wieśniakiem z Polkowskich.

Gość gość
Nie z polkowskich tylko z polkowskiego ps dobrze wiesz ze codziennie przez większość dnia pies biega luzem ma wodę budę jedzenie ciepło nikt się nad nim nigdy nie znęcał nie znęca i nigdy nie będzie znęcał i o co ci chodzi przeciez widziałeś też filmiki gościu od homocwela z nicku Ares zdycha na mrozie bo wiem że to ty jak Ares biega luzem więc o co ci chodzi ps jak wieśniakiem przecież od ponad tygodnia jestem w Opolu widzę wysokie kilkunastopiętrowe bloki główną ulice oraz Auchan i media Markt i na tej głównej ulicy którą widzę z okna codziennie jest duży hałas oraz uliczny ****** korki podobne jak we Wrocławiu właśnie teraz też ps do tego widoku oraz do hałasu już się przyzwyczaiłem i nie przeszkadza mi juz hałas i korki uliczne itd a tu dalej mnie nazywasz wieśniakiem

Gość gość
Tam gdzie są gwiazdki obok gdzie pisze uliczny hałas na miejscu gwiazdek miało pisać ruch

Gość gość
I już nie jestem wieśniakiem

Gość gość
jesteś imbecylem upośledzonym i znajdujesz się wreszcie we właściwym miejscu

Gość gość
Nie nie jestem imbecylem nie obrażaj mnie hejterze

Gość gość
ale przecież ty uwielbiasz to jak jestes obrażany i hejtowany gdybyś tego nie lubił, nie odświeżałbyś tych tematów i nie dopominał się odpisywania; ergo - jesteś imbecylem

Gość gość
Nie nie dopominam się głupku to ty mnie hejtujesz idioto co ja tobie zrobiłem że tak mnie nienawidzisz w czym jestem gorszy od ciebie co?