Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćula

błagam o pomoc dla chorego samotnego psa

Polecane posty

Gość gośćula

Błagam Was w imieniu Kubusia o pomoc. https://www.siepomaga.pl/poszkodowanykubus Niech każdy przegladający wpłaci chociaż 1 zł,tę końcówkę która jest na koncie,np jak ktoś ma 342,20,to błagam o tę końcówkę o te 2,20... Wesprzeć mozna zupełnienie anonimowo jak i pod swoim nazwiskiem. Błagam też o udostępnienie historii Kubusia na swoim profilu.

W życiu prywatnym zajmuje się wolontariatem i z doświadczenia wiem, że na takich forach ciężko o osoby, które mogły by pomóc. Lepiej na grupach na fb się ogłaszać, prędzej uzyskasz pomoc tam, gdzie są miłośnicy zwierząt. Tu głównie roztrwania się swoje życiowe problemy, radzi w sprawach biznesowych, prywatnych jak i uczuciowych. I dużo sexu,moda, itp.. Raczej nie ma tu miejsca na pieski, przykro mi. Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach.

Gość gośćula
Triskit dziekuję ,jednak warto spróbować,zawsze wśród ludzi znajdzie się Człowiek,na Fb też Kubuś jest,gdybyś był uprzejmy udostępnij.

Gość gość
Daj apel o pomoc na forum dogomania, tam jest wielu miłośników psów, wolonariuszy, działaczy fundacji ipt, możesz też zalogowaćć się na portalu fanimani, tam ludzie robiący zakupy będą mogli część przeznaczyć na pieska.

Gość gość
Wpłacilam :-)

Gość gość
niby trzeba pomagać psa ale jest tyle chorych dzieci ............ może lepiej uśpić a pieniądze przeznaczyć na leczenie dzieci bo dziecka uśpić się nie da

Gość gość
17.37 dziękuję bardzo w imieniu niepotrafiącego mówić :) jesteś Wielka!

Gość gość
Jak nie da sie uspic dziecka- da sie tylko wieksza dawke niz dla psa. Swiat jest przeludniony- czesc ludzi musi umrzec bo inaczej wszyscy mamy przesrane.

Gość gość
Up :) dziekuje autorko w imieniu tych malych i bezbronnych (ja rowniez pomagam na roznych polach, wolontariat itp) wyslalam SMS :) gdyby kazdy wplacil choc ten 1 zl to faktycznie by sie uzbieralo. Powodzenia!

Gość gość Gosia
wszędzie bredzą o tych dzieciach chorych, co mnie obchodzi, jak nie moje. Zwierzętom pomogę zawsze, dzieci mam w d***e ☺

Gość gość
Wplacone:)

Gość gość
ja też wpłacę na psinę a to dlatego że nie lubię jak ktoś krytykuje moją miłośc dla zwierząt ,i każe mi się przerzucać na ludzi,jak jest zmuszanie i krytyka reaguję buntem,więc skrytykowałaś że na pieski to tym bardziej nic nie pójdzie na dzieci,tym gadaniem działacie na szkodę swoich ideałów ,tak samo z księdzem,grzmi z ambony straszy karami straszy i wyzywa od grzesznych ,to niech się buja całkiem,a pomysły uśpienia psa na rzecz człowieka zupełnie budzi mój bunt i działa odwrotnie niż miłośnicy ludzi by chcieli ,ze mną tylko po dobroci

Gość gość
A orientuje sie ktos jak dziala pomoc,przez sms, tzn jaka kwota trafia do potrzebujacego pieska? Wplacilam pare zl przelewem, ale mam sporo na karcie w tel o moglabym nawet kilka sms wyslac, ale nie wiem jak rozliczaja to

Gość gośćula
nie wiem jak dziala pomoc sms,Kubuś nie ma przypisanego nr. Ktoś wpłacił,jakiś Człowiek,przez wielkie C. Piesek merda ogonkiem do tej osoby! Warto było napisać ten temat! Jesteście kochani:)

Gość gość
To wysle te sms chyba, chcialoby sie pomoc wszystkim zwierzetom, szkoda, ze mnie na to nie stac:(

Gość gość
Nie wiedziałem, że chore i samotne psy mają konta w bankach :D. Jak ktoś o niego dba, to już samotny nie jest, więc cały ten temat to kłamstwo dla naiwnych.

Gość gość
Ja też wpłaciłam.

Gość gość kubuś
dziękuje edytko hau !

Gość gość kubuś
hej człowiek....podaruj mi życie. proszę :(

Gość gość
kurfa ja na fajki nawet nie mam a gdzie kundla wspierać

Gość gość
podnosze bo szkoda zwierza

Gość gość
uśpić lepiej ,daj s pokój tyle kasy na psa

Gość gośćula
Kubuś powoli wraca do zdrowia,tutaj mozna śledzić postępy leczenia i dalsze losy pieska,nadal potrzebne wsparcie,jeszcze raz wielkie podziękowania dla osób z tematu które nie przeszły obojętnie obok cierpienia biednej psinki https://www.facebook.com/events/356043424729454/372744546392675/?notif_t=admin_plan_mall_activity&notif_id=1481905755968462

Gość gość
o matko jaka bida:(:( na dniach dostaje pensje wiec napewno wspomogę

Gość gośćula
padło tutaj pytanie o sms,dopiero dzisiaj się dowiedziałam jak to działa,sms kosztuje 2,46,z tego piesek ma 2 zł,zaraz po wysłaniu sms kwota u góry powiększa sie o 2 zł:)