Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plyta indukcyjna w kuchni

Polecane posty

Gość gość

Mam glupi problem, możecie sie śmiać, planuje remont w kuchni, wybralam juz meble zabudowę i wszystko ale chcialam zrobic indukcie , z tym ze nie wyobrażam sobie niedzieli bez rosołu, a rosolu nie wyobrażam sobie bez opalonej cebuli, jak ja opalacie mając indukcje ?

Gość gość
Zapalniczka taka jak do zniczy :-) Ogulnie jestem bardzo zadowolona z tej płyty a mam ja juz 3 lata. Płyta czysta i gary tez jak nowe. Super sprawa.

Gość gość
proponuję przypalić cebulę /pokrojoną na ćwiartki/ na suchej patelni

Gość gość
Dobra , chyba mnie przekonaliście , probowalam kiedys u teściowej opalić zapalniczka jak gotowalam ale cala sie poparzylam i gaz sie skonczyl , ale na patelni jest ok

@Joana843, rok temu w tej cenie kupiłam płytę indukcjną marki Kernau. Tutaj link do danych technicznych i zdjęć tej płyty - https://www.kernau.com/produkt/kih-6413-4b-plyta-indukcyjna-4-pola.html Korzystam z niej codziennie, bo codziennie gotuję i według mnie płyta jest b. dobrej jakości - jest solidna i prosta w użytkowaniu :). Na początku trzeba się trochę przyzwyczaić do gotowania na indukcji, a i kupić specjalne garnki i patelnie, ale jak dla mnie to inwestycja na długie lata, więc tym bardziej warto.

Gość gość
Ja mam Siemensa juz 4 rok i jest super nic sie z nia nie dzieje. Cebule przypalam na patelni. Bardzo sobie chwale.

Gość gość
@Joana843 ja mam w domu beko HII 64505 FHT, miesci się w tym przedziale cenowym, np w media expert kupisz. super jest płyta, łatwo się czyści, szybko gotują się rzeczy.