Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co z tymi facetami..

Polecane posty

Gość gość

Jeden mnie zostawil po pieciu latach a teraz nastepny ktorego uwazalam za super dojrzalego goscia i przyjaciela mimo ze kilka tyg temu wyznal mi milosc to teraz mi napisal ze kogos poznal i zerwal znajomość. . Co z tymi chlopami no ja nie wiem.. Z tym drugim nie chcialam isc od razu do łóżka, chcialam troche poczekac ale on naciskal i co ? I poznal taka co mu pewnie dala od razu..

Gość gość
myślisz, że jak wezmiesz star**** to będzie dojrzały to nie wiek decyduje o dojrzałości człowieka.

Gość gość
pewnie tak

Gość gość
Byl 6 lat starszy, kiedys tez sie zawiodl zostawila go kobieta i odeszla z ich dzieckiem . Mowil ze chce ułożyć sobie życie, ze chcialby miec dom rodzine a ja idiotka prawie sie na to nabralam... Nie wiem czy faktycznie kogos ma bo mieszka ponad 100 km ode mnie . Czuje sie jakby ktos mnie rozerwal na kawałki. Ale i tak cieszę się ze nie poszłam z nim do lozka bo pewnie bolalo by bardziej

Gość gość
może mieć 20lat i być dojrzalszy niż 30-40latkowie

Gość gość
Autorko hooj z nimi wszystkimi.

Gość gość
Powoli trace nadzieje i wiare w dobrych facetow. Zycie pojazuje ze albo chca tylko zabawy i zero zaangazowania albo jak jest maly problem to od razu uciekają. Porażka. .

Gość gość
Ja sie nie potrafie zakochac. Jakos do zadnej kobiety nie czuje tej chemii i tych obsesyjnych mysli.

Gość gość
Moze kiedyś będzie lepiej

Gość gość
20:11 jak araby i murzyny przyjda. :)

Gość gość
Kobiety leca na dupkow a jak sie zjawi jakis dobry to albo go oleja albo go wyzywaja.

Gość gość
Podbijam. Ja tez dzis znowu zostałam olana pomimo ze kochalam

Gość gość
gość dziś jak się wiążesz z nieprawiczkiem *****czem to tak jest

Gość gość
ale ten problem niesłusznie ograniczasz tylko do mężczyzn..miałem kiedyś wyjątkową przyjaciółkę, zawsze podkreślała że będę mógł na nią liczyć..poznała faceta, cieszyłem się i nagle nasza relacja została przerwana, wydaje mi się że to była jego decyzja choć nigdy mi tego nie powiedziała. nie mam do niej pretensji..prędzej do niego, to było egoistyczne z jego strony..chyba

Gość gość
gość dziś tak to jest jak sie interesuje dupkami facetami a normalnych sie olewa

Gość ekspert ludzki
Jakbyście chciały dobrych to byście ich znalazły. Wy checie stabilności, ale potrzebujecie emocji, czyli wytrącania z równowagi, bo tylko wtedy się przywiązujecie do mężczyzny.

Gość gość
one się interesują tylko facetami ktorzy co chwile wyrywają i zaliczają panienki

Gość eskpert ludzki
Czemu masz o to żal? Taki facet co zalicza jak najwięcej spełnia najlepiej swoją biologiczną rolę. Tu nie trzeba mieć pretensji do kobiet czy nienawidzieć tych facetów, trzeba samemu zaliczać jak najwięcej.