Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile maja wzrostu i waza wasze 6 latki ?

Polecane posty

Gość gość

Moj syn za 3 miesiące skończy 6 lat i ma 112 cm wzrostu i waży cóż tylko 16 kg. Jest suchy jak patyk ale w sumie je, jest zdrowy i wyniki ma dobre wiec lekarze nie każą się martwic.

Gość gość
Mój syn ma 6 lat i dwa tyg i mierzy 128 cm, a waży tylko 23,5. Dzisiaj dostałam taka karteczki od pielęgniarki szkolnej, z którą mam iść do lekarza i tam wpisała duża niedawna. Też znać mu wszystkie kości, ale on zawsze był szczupły i wysoki.

Gość gość
Akurat mam corke ma 6 lat 120 cm i 23 kg ale wygląda ładnie nie chudo

Gość gość
128 cm 25 kg

Gość gość
Tu autorka. To wychodzi, że mój najchudszy. Moj to ma dopiero niedowagę ale co mam zrobić? Taka jego uroda. Na szczęście teraz lekarze nie sa tacy jak kiedyś. Ja 23-25 kg to ważyłam w 2-3 klasie podstawówki ale nie bylam patykiem, bylam tez dosyć niska.

Gość gość
130 i 25kg

Gość gość
Mój ma 117 ,21,7 kg.

Gość gość
Mój ma 117 wzrostu, 17 kg. Też 6 lat za 3 mce. Też zawsze drobny, ma do tego małe stopy- ledwie rozmiar 28. Chociaż w jego grupie przedszkolnej są dzieci jeszcze niższe i szczuplejsze, wręcz wychudzone. Póki ma apetyt i nie choruje to się nim nie martwię, chociaż wiadomo że babcia najchętniej utuczyłaby jak gęś :)

Gość gość
jak podajecie wzrost i wage to podwajcie łaskawie też płeć, która jest przy takich paramerach bardzo istotna, córka 105cm, 16,5 kg

Gość gość
Tu autorka. Mój syn ma rozmiar buta 26 dopiero. Nie widziałam, zeby dzieci miały taki maly nr buta w przedszkolu. No i mój syn na buzi ładnie wyglada ale nogi to same kości i wystające kolana, wystają mu tez troszkę żebra. Wszystkie spodnie musze zwężać. Tragedia kupic coś na niego.

Gość gość
Syn, 6,5 roku, 135 cm, 30 kg, numer buta 35. Jest najwyższy w całym przedszkolu. Wygląda jakby już ze 4 lata temu miał iść do pierwszej klasy. Ciuchy kupuję mu na 134 - 140. A z niektórych firm i na 146. Albo w zależności od firmy np. na 10 czy tam 11 lat. :)

Gość gość
Moj syn jest taki jak pani wyzej. Ale poszedl wczesnie do szkoly wiec sie nie wyroznia az tak. Wlasnie skonczyl 7 lat, ma 140 cm i wazy 26 kilo. Ciuchy jak najbardzij na rozmiar 146, numer buta 36-37. Nie jest wychudzony, jest bardzo silny.

Gość gość
A moja corka 5,5 roku ma 120 cm, 16 kilo, i wcale nie jest najwyzsza w swojej zerowce (grupie wiekowej 5 lat). za to najchudsza - owszem. Jest blada, ma podkrazone oczy, mysie wlosy i szare oczy, to poteguje efekt biednego dziecka z Konopnickiej.. Ale nigdy nie choruje, doslownie nigdy, nie ma zadnych robakow, nic jej nie jest, jest bardzo *****iwa, ma wyniki godne sportowca.

Gość gość
To ja z 21:48 od dużego syna. Młody też jest silny. Nie jest absolutnie gruby, wręcz nóżki ma jak patyki. On 7 lat kończy w marcu. Do szkoły idzie od września. Ale faktycznie w przedszkolu wygląda już trochę śmiesznie. Jakby kilka razy nie zdał ha ha. Córka ma 3,5 roku i też jest duża. Nosi ubranka na 6 - 7 lat. Jest wysoka, noga 28, ma piękne niebieskie duże oczy i bardzo gęste blond włosy. Nie obcinałam jej jeszcze od urodzenia. :) No taki urok moich dzieci. Urodziły się duże, bo miały po 4 kg i po 60 cm. Ja i mąż też jesteśmy wysocy. Ja całe życie też byłam wyższa od rówieśników.

Gość gość
Otoz to! Ja i maz tez wysocy, i tez zawsze bylam najwyzsza w klasie ;-) Nie powiem, wzrost troche pomaga, bo moj syn jest najmlodszy w roczniku (jest w 2 klasie), ale taka postura budzi respekt. To bardzo lagodne dziecko, ale wiadomo jak jest w szkole, chlopakom imponuje po prostu to co widza. Na tym etapie. Cale szczescie, bo w ogole to niesmialy facet, ale mily i kocha sport - to mnie nie dziwi.