Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idę w lutym z tego świata najprawdopodobniej

Polecane posty

Gość gość

... zapytam jutro babkę od historii kiedy wystawia oceny .. w przerwie , nie będę się uczyć mam gdzieś już to ciągle gorszy jestem , potem jadę do ojca powiem ze matka kazała mi pracować jak nie zdam zapytam się go czy musze niech to ustala jak nie ja się " wyprowadzam" z dniem nie zdania i cześć ; p to mój plan na jutro

Gość gość
Je.bie mnie to egzaminy tez szybko oddam , ci ludzie uczyć nie umieją a wymagają chuj wie czego tam ni wiem skąd te ich wyniki tam nic nie umiem znam tylko lektury ale i to mi nie pomoże , nauczyciele gadają o tych lekturach a ja opracowalem wszystkie i co ? Jak bym wylosowal chłopów czy coś z chłopów było by fajnie z tej lektury jestem chyba obeznany i z Pana Tadeusza i na chu.j mi to , nie miałem nigdy takich zadań w*****a mnie jak widzę tych ludzi zdajacych a ja obleje może nie potrzebnie juz teraz robie awantury nie wiem k***a po prostu wk****a mnie wszystko matka gada ze nie chodzę a chodzę , jestem wyrzutkiem , nie uczę się potem wychowawca powie ze lektur nie czytałem pomijam angielski