Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Targi reklamy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam, rozkr臋cam sw贸j biznes i szukam wszelkiej ma艣ci kontakt贸w, sprzedawc贸w, z kt贸rymi mog艂abym wsp贸艂pracowa膰 itd. S艂ysza艂am, 偶e na targach reklamy remadays jest sporo wystawc贸w i os贸b zwi膮zanych z bran偶a reklamow膮. Czy by艂 kto艣 by艂 na tych targach i mo偶e mi co艣 o nich bli偶ej powiedzie膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bamboszka299
艢mia艂o mo偶esz jecha膰 na pewno dowiesz si臋 du偶o rzeczy, pozbierasz troch臋 ulotek i kontakt贸w do ro偶nych firm. Z tego co si臋 orientuje w tym roku targi odbywaj膮 si臋 od 15-17 lutego 2017.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam ci odwiedzi膰 targi REMADAYS. Ja jad臋 15 lutego, bo w tamtym roku zam贸wi艂am rollupy i ulotki dla swojej firmy. Teraz potrzebuj臋 katalog贸w i folder贸w. My艣l臋, 偶e warto, bo organizuj膮 kilka konkurs贸w dla najlepszych w bran偶y, wi臋c frekwencja b臋dzie wysoka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy normalni odwiedzaj膮cy musz膮 si臋 wcze艣niej rejestrowa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na targi czy reklamy czy inne warto zaopatrzy膰 si臋 w banery reklamowe swojej firmy, kt贸ra wystawiamy. Ja takie plakaty zamawiam z firmy www.gablotytablice.pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W niekt贸rych bran偶ach zareklamowanie si臋 na targach jest naprawd臋 korzystne czego sam jestem najlepszym przyk艂adem. Jest to bran偶a turystyczna i w taki spos贸b zdoby艂em kilku nowych klient贸w. Grunt to w艂a艣nie 偶eby jako艣 si臋 wyr贸偶ni膰 i zadba膰 o komfort podchodz膮cych wi臋c dobrze jest wynaj膮膰 np. jakie艣 wygodne i designerskie sofy (jak co艣 to polecam tu Meblo Stref臋 www.meblostrefa.com). Warto chocia偶 spr贸bowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jesli je藕dzi si臋 na jakie艣 targi bran偶owe, reklamowe itd to warto zabiera膰 ze sob膮 gad偶ety reklamowe, to dodatkowo zacheca ludzi do zapoznania si臋 z ofert膮 i 艣wietne efekty przynosi. Na przyk艂ad takie pokrowce czy torby reklamowe z logiem firmy si臋 艣wietnie sprawdz膮 - http://www.izisport.pl/ A nie trzeba zamawia膰 du偶ych ilo艣ci na raz co jest dodatkowym pluse

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angelstudio
Ja ponad rok temu za艂o偶y艂am zak艂ad fryzjerski i powiem szczerze, 偶e przez pierwsze 2-3 miesi膮ce musia艂am do interesu dok艂ada膰.. Klient贸w nie mia艂am, nie wiedzia艂am jak i gdzie si臋 reklamowa膰. W lutym ze znajom膮 pojecha艂y艣my wlasnie na Remadays, porozmawialam z wystawcami, powiedzialam gdzie lezy problem. Od lutego mam juz swoja strone internetowa gdzie klientki moga umawiac sie online, zainwestowalam w wizytowki, kalendarzyki (takie do torebki) i czekoladki. Czekoladki zamowilam z mysla o czekajacych w salonie i oczywiscie o dzieciakach. Je艣li kto艣 ma problem z reklam膮 swojej firmy to na targach na pewno dowie si臋 jak ten problem naprawi膰, kolejne 7-9 lutego 2018.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli chodzi o reklam臋 na targi to ja od lat preferuj臋 tradycyjna reklam臋 - ciekawy baner + stoisko z prezentami i gratisami. Prowadz臋 sklep z ubrankami dla ps贸w i ostatnio byli艣my na targach i wysz艂o to super. Ka偶dy kto kupi艂 nas ubranko dostawa艂 torebk臋 prezent贸w - gad偶et贸w ( kubek, brelok, usb, d艂ugopis). Zam贸wili艣my te偶 koszulki z logo firmy robione metoda haftu maszynowego z tej firmy http://www.zokart.pl/.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na wszelkiego rodzaju targah, na jakich wystawiasz swoja firme konieczne beda na pewno specjalne stoisk atargowe. W http://art-co.com.pl/ znajdziesz stoiska, kt贸re s膮 naprawde wyjatkowe. Wybuduja dla Ciebie cos wyjakowego!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli chcecie wzi膮膰 udzia艂 w targach to polecam wam podj膮膰 wsp贸艂prac臋 z firm膮 www.aastudio.com.pl Firma ta zajmuje si臋 przygotowywaniem stoisk targowych i ma w tym spore do艣wiadczenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Abanoby
Niedawno mia艂am okazj臋 zobaczy膰 jak wygl膮daj膮 targi "od podszewki". Pracuj臋 w niedu偶ej firmie, wi臋c te偶 cz臋艣ciowo na mnie spoczywa艂o przygotowanie firmy do targ贸w. Za艂atwi艂am roll-upy w krakowskim CopyShop https://www.copyshop.krakow.pl/oferta/roll-up/ mieli najkorzystniejsz膮 ofert臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czekolad臋 belgijsk膮 dla promocji zamawiali艣my od firmy ze strony http://www.zukero.pl/ i mog臋 ich poleci膰. Czekolada rzeczywi艣cie w stu procentach belgijska a nie jaka艣 tania imitacja. Kontakt z firm膮 bez k艂opot贸w, zawsze mo偶na by艂o si臋 dodzwoni膰, dopyta膰 o s艂odycze czy sam膮 realizacj臋 zam贸wienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wystawia艂am ostatnio stosiko i ca艂o艣膰 projektu ogarnia艂a firma Extend Vision. Zdecydowanie polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystkim osobom, kt贸re przygotowuj膮 si臋 do targ贸w i poszukuj膮 firmy, kt贸ra im w tych przygotowaniach pomo偶e polecam skontaktowa膰 si臋 z www.agexpo.pl Jest to firma zajmuj膮ca si臋 projektowaniem i wykonywaniem stoisk targowych i wystawienniczych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jonasz

Je艣li szukacie firmy od budowy stoisk to sprawdzi si臋 wam od Art-co z Z膮bek. Mega profesjonalizm i dobre ceny. Organizuj膮 meble, o艣wietlenie, praktycznie wszystkie niezb臋dne rzeczy na stoisku. Maj膮 w ofercie stoiska systemowe jak i wykonuj膮 takie na specjalne zam贸wienie klienta.

Udost臋pnij ten post

Pod k膮tem wizualnym zdecydowanie promocja firmy obecnie ma znaczenie. Odk膮d zacz膮艂em wsp贸艂pracowa膰 z Pro-Komp i nieco inaczej to u mnie w firmie wygl膮da to zdecydowanie zaczynam zauwa偶a膰 r贸偶nice odno艣nie tego jak to wszystko powinno si臋 realizowa膰. I faktycznie wida膰 te偶 r贸偶nice w ruchu po tym jak wizualn膮 reklam膮 i dekoracjami oni si臋 u mnie zaj臋li. Polecam.聽

Udost臋pnij ten post