Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nanana1

kobiety z biustem A lub mniejszym powiedzcie mi coś

Polecane posty

Drogie kafetarianki z biustem w rozmiarze A lub mniejszym. Powiedzcie mi proszę, czy miałyście kiedyś kompleksy związane z wielkością biustu? Patrzyłyście z zazdrością na hojniej obdarzone koleżanki (czyli wszystkie)? Czułyście się czasem, jakbyście były "wybrakowane" i mniej atrakcyjne? Przemykało wam czasem przez myśl "Dlaczego mi nie urosły"? Jeśli tak, to czy zmieniłyście swoje przekonania na temat swojego wyglądu? A może w ogóle nie przywiązywałyście wagi do rozmiaru biustu i wcale nie miałyście/nie macie kompleksów? I uważacie, że jest ok? Ja wiem, że ludzie mają większe problemy, ale pytam, ponieważ mam wrażenie, że biust w rozmiarze A lub mniejszy zawsze = kompleksy. Chciałabym zweryfikować to moje przekonanie i jestem bardzo ciekawa waszych wypowiedzi. Proszę o wpisy zwłaszcza dziewczyny starsze, tak po 20-ce.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak "biust A", sama litera nie oznacza żadnego rozmiaru.

Gość gość
Dla mnie duży biust był wadą zanim mi mój urósł. Zawsze podobały mi się filigranowe, szczupłe kobiety i marzyłam jako dziewczynka, że będę taka jak dorosnę. I taka jestem:).