Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się najlepiej zabić ?

Polecane posty

Gość gość

Myślałem o dobrym powieszeniu to delikatne , wysok z 10 piętra odpada okrutny , nie pytajcie dlaczego raczej na pewno to zrobię jakieś pomysły ?

Gość gość
Też kiedyś chciałem się zabić. Ale mi przeszło. Trzeba mieć jaja by Żyć.

Gość gość
Każdy z nas ma chwilę słabości. Trzeba być silnym czlowiekiem, żeby podnieść się i walczy mimo przeciwności losu.

Gość gość
Podaj powód a Ci powiem co o tym myślę

Gość gość
01:09 Fakt trzeba mieć jaja. Ja np. cierpię teraz jak cholera, ale żyje. Nie skrzywdzę tak swoich bliskich.

Gość gość
Dlatego pytam o powód skoro mamy się licytować na tragedie. Nie sztuką jest się zabić , sztuką jest przetrwać wszelkie g. które nas spotykają.

Gość gość
Tu 01:25 nie jestem autorem:)

Gość gość
Ja mam wirusa , guza i najprawdopodobniej trn guz jest zlosliwy.. stracilam prace , faceta , sily .. I nie chce sie zabić. . Chce żyć ! W przyszlym roku ide na studia , wierze ze będzie dobrze wiec hmm przemysl swój problem i żyj póki masz taki dar i szansę .. W chwilach zalamania polecam eybrac sie do hospicjum dla dzieci i porównać nasze problemy do innych.. do dzieciaków .. Inni maja gorzej.. Nigdy nie jest tak źle by nie moglobyc gorzej i nigdy nie jest tak dobrze by nie miglobyc lepiej. Przytulam ! :)

Gość gość
Brawo 01:37! Jestem z Tobą! Dlatego pytam go cóż się stało że ma takie myśli. Powinien posłuchać innych a zmieniłby zdanie raczej

Gość gość
Dziękuję :* Z zawodu jestem opiekunka medyczna i wiele cierpienia widzialam, rowniez umierajacych ludzi.. Autorze przemysl to jeszcze raz na spokojnie. Na pewno nie jest tak źle jak ci sie wydaje. Ja tez bylam zalama ale tylko kilka dni , do momentu gdy moja mama zaczela wygadywac bzdury o ostatniej spowiedzi czy pogrzebie.. Wtedy sie ocknelam i nabralam sil bo to jeszcze nie koniec ! Mimo braku wsparcia z jej strony dalam rade a teraz patrze jak sie uśmiecha gdy ja planuje najblizszy nowy rok :) Zrób to dla nas tu na forum i zostan z nami nie uciekaj :) zycie jest trudne i nie jeden problem przed tobą ale po każdej trudnosci człowiek staje sie silniejszy. Nie rób glupot nie warto . Świat cie kocha tylko daj sie odnaleźć :)

Gość gość
Tyle ludzi jest dzis zagubionych..

Gość gość
Z całym szacunkiem, ale głupotą jest pisanie, że inni mają gorzej. Skąd wiesz jakie życie miał autor? Jednych zabija nowotwór, a innych coś innego. Może autor cierpi przez x lat, a ktoś kto umiera na raka miał szczęśliwe życie. Czy cierpienie musi być namacalne żeby było prawdziwe?

Gość gość
wstao do obrony terytorialnej

Gość TV pralnia mózgu
gość dziś Tyle ludzi jest dzis zagubionych.. Zgłoś To wina TV i iluzji idealności, a ludzie gonią nieistniejące ideały i przez to stresy i niepowodzenia. Wyłączyć TV i zacząć żyć własnym życiem nie iluzjami które wam narzucają

Gość gość
Nie rób tego 😭

Gość gość
Żeby się zabić trzeba mieć jaja. Wegetować za najniższą krajową może każdy ludzki śmieć.