Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vegan

Wiarygodność meżczyzn w reklamach ankieta

Polecane posty

Gość vegan

Witajcie. Zwracam się z prośbą o poświęcenie 10 minut na wypełnienie ankiety dotyczącej mężczyzny w reklamie . Większość pewnie w pierwszym odruchu mówiąc łagodnie , jest dosyć sceptyczna do tego typu próśb .Dlatego tym bardziej doceniam i jestem wdzięczny tym, którym się chce się poświecić czas i pomóc nie znanej osobie. Pierwsze pytanie jest trochę zakręcone ...jeśli je przejdziecie ,to nie będzie już problemu . Temat pozwolę sobie co jakiś czas podnosić , gdyż o różnych porach na poszczególnych działach przybywają różni ludzie . https://www.ankietka.pl/ankieta/254195/wizerunek-mezczyzny-w-reklamie.html

Gość gość
wypelnilem mozesz se przeizowac wynicki

Gość gość
napisz koniecnie jakmi poszło: )

Gość vegan
Dopiero teraz zaglądnąłem ,ale bardzo Wam dziękuje za odpowiedzi . Świetnie poszło ,im więcej osób odpowie, tym wynik staje się bardziej interesujący . Najważniejsze by prawdziwie odpowiadać na pytania związane z samą reklamą i postrzeganiem mężczyzny w niej występującego, Natomiast ostatnie trzy pytania z metryczki ,to jak wolicie . Zapraszam .:)Jeszcze 20 osób muszę zachęcić , by móc zakończyć zbieranie ....może do końca roku się uda ;) Na razie idę spać bo padam .

Gość vegan
Podniosę ...na szczęście temat nie jest polityczny ,inaczej pewnie wszyscy by się pokłócili . Wieczorem zajrzę .

Gość gość
Ankieta wykonana

Gość vegan
Dziękuję ,jestem już ubrany ,ale zdążę jeszcze przysłać wirtualny uścisk dłoni . :) Dobrego dnia .