Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macje żal do swoich rodziców żę was urudzili

Polecane posty

Gość gość

Bo ja mam duży żal do matki że zachciało jej dzieci i mnie urodziła. Nie mogę na nią patrzeć.

Gość gość
pewnie jesteś brzydka i w takim wypadku twój żal jest uzasadniony

Gość gość
Chce umrzeć. starej zachciało się płodzić potomstwo i dlatego taki bachor jak ja upośledzony umysłowo-społecznie przyszedł na ten p/i//er/d/o/l/o/n/y świat. Żal ma że nie zdechłem w czasie narodziń

Gość gość
myślę nad tym by rzucić się pod pociąg

Gość gość
A wiecie jaki jestem ? Mam 31 lat i brak wykształcenia żadnego (tylko podstawówka cudem ukończona) brak pracy bo nie potrafię jej znaleźć. Nie potrafię nawiązywać kontaktów z ludźmi i nie umiem z nimi rozmawiać. Najlepiej czuje się zamknięty w pokoju z mógłbym tak nie wychodzić miesiącami i jest mi z tym dobrze. Mam zasiłek przyznany na głowę, jak mnie lekarze widzą to wiedzą że jestem walnięty. Żadnej sprawy nie potrafię załatwić choćby nawet najprostszej. Matka do mnie mówi często żę jestem debil i głąb i że zdechnę z głodu jak jej nie będzie, ona mi zresztą zabiera zapomogę i kupuje mi jedzenie. Nie mam nic chodzę w starej kurtce a żeby mieć czym palic to chodzę do lasu zbierać gałęzie bo czasami jest tak zimno w domu żę nie można wytrzymać ale mam taki gruby koc wiec nakrywam się. Boję się wszystkiego. ciężko mi się myśli i zapominam o wielu rzeczach

Gość gość
Nie mam zębów bo mi wypadły, walę często konia pod kołdrą, aż się zrobiła żółta i wstydzę się wywieszać na balkon , A oprócz tego maże by zgwałcić sąsiadkę z klatki poniżej. A gałęzie znoszę by rozpalać oginsko na balkonie i spalic sąsiadów . Taki jestem walniety