Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy czy pasemka są nadal modne?

Polecane posty

Gość gość

Mam brązowe wlosy i chciałam je troszeczkę rozjaśnić. Myślałam żeby pasemka sobie zrobić.

Gość gość
To nie ma znaczenia czy sa modne czy nie. Jak Ci sie podobaja to zrob :) A na temat- nie, nie sa juz modne. Jesli chcesz rokasnic wlosy zrob pasemka ale bardzo cieniutkie zeby po rozpuszczeniu wlosow nie bylo ich widac

Gość gość
Taki miałam zamiar albo delikatne sombre

Gość gość
Zdecydowanie niemodne

Gość gość
Ja sobie zrobiłam ponad rok temu bo źle się czułam w naturalnych ciemnych włosach, teraz mam już tylko refleksy na odrostach a reszta włosów to blond, tak sie po prostu dzieje po iluś tam farbowaniach i mi się ten efekt podoba, odrostu nie widać tak szybko jak przy farbowaniu na jeden kolor a nie widać też takich typowych pasemek jak były modne 10 lat temu. Z tym że ja mam krótkie włosy więc to też inaczej wyglądało, bo tył i boki zostawaly w moim kolorze a tylko grzywke i górę miałam farbowaną, fryzjerka robiła mi cienkie refleksy. Jak znajdziesz dobrą fryzjerkę to zrobi Ci delikatne refleksy w jaśniejszym kolorze (nie musi to być od razu blond) a nie takie symetryczne pasemka jak lata temu sie robiło.