Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

twarze kobiet podobne do twarzy dziecka sa uznawane przez mężczyzn za

Polecane posty

Gość gość
mi sie 3 podoba ale jestem kobieta

Gość gość
Wole blondynki.

Gość gość
Ona na kazdym zdjeciu wyglada tak samo...

Gość gość
nie.. wlasnie nie ale to wprawne oko tylko dojrzy. na ost zdj ma najbardziej dorosle rysy, tak jakbys z 50latki wzial rysy ale pozbyl sie zmarszczek. na ost jej glowa wydaje sie najwieksza, usta rowniez najbardziej rozciagniete itd.

Gość prawictwo pospolite 114
na ostatnim zdjęciu wygląda najgorzej ,ale na pozostałych praktycznie tak samo POza tym dziewczyna niestety mi sie nie podoba , ma krótkie włosy

poza tym nie tylko twarz jest ważna , naga kobieta zyskuje +50 % do atrakcyjnosci w porównaniu z ubraną .Dlaczego zawsze wyszukujemy w sieci nagich lasek , a nie ubranych ?

Gość gość
dla mnie też foty są identyczne

ja sobie nie przypominam bym kiedykolwiek wyszukiwał ubrane laski w sieci .. Faceci podświadomie uważają ubrane panny za mniej atrakcyjne, tak jesteśmy skonstruowani http://www.fotosik.pl/zdjecie/413f62e72b885db5

Gość gość
tak jakbys trafil na zdj typowej kobiety z sadlem i cellulitem to na pewno bys zmienil zdanie :D z dla mnei jako kobiety ladniejsze sa zdj kobiet w ubraniach, bo dla kobiety znow szata jest najwazniejsza. dlatego tez nie dziwcie sie, ze zwracamy uwage na to jak jestescie ubrani a wasze nagie ciala nas w zasadzie nie podniecaja. w meskiej nagosci nie ma nic ladnego, tak jak ktos to napisal dzisiaj.

Nam, naga kobieta się kojarzy z tym , że nie tylko wygląda lepiej , wydaje się bardzie otwarta , sympatyczna i warta grzechu Dlatego nie lubimy ubranych .. http://www.fotosik.pl/zdjecie/3ffd5f87de1633c4

Gość gość
PEDOFILE LUBIA TWARZE dzieci. Pedofili podnieca twarz dziecka.

Gość gość
Pelno jest pieknych dziewczyn jak laleczki z obrazka, ale one bardzoo czesto nie sa seksowne,sa piekne, ale NIE SA SEXOWNE.

Gość gość
prawictwo-gnojnictwo zabieraj stąd swoj przegnity bezmózgi odwłok, zboczencu ty piertolony nie wstawiaj p****li wuju jeden ty!!!

Gość gość
Pociagajace,fascynujace sa twarze z historia.

Gość gość
gnojnictwo pospolite to rodowity pedofil piertolony przez te p/o/r/n.ol/e mózg ci zryło do imentu, normalnie mialbys obity ryj bejzbolem, ciesz sie ze to tylko internet

Gość gość
prawictwo pospolite 114 dziś rozebrane są zawsze na pierwszym miejscu http://i.imgur.com/YhoU2.gif c c akurat ona jest przypasiona. jak mi sie przytyje to tez mam takie du.psko. wstyd sie rozbierac wtedy przed facetem - a ty takie gify dodajesz z upasiona kobita. dizwne

Gość gość
najładniejsza jest 4, jedyna wygląda średnio

Gość gość
co ogolnie sklada sie na baby face? Przede wszystki nalana twarz, policzki zaslaniajace czesc oczu, okragly nos, okragle oczy, malo wyraziste rysy.

Gość gość
wysokie czoło, nalane policzki (brak kości policzkowych)

Gość gość
akurat ona jest przypasiona. jak mi sie przytyje to tez mam takie du.psko. wstyd sie rozbierac wtedy przed facetem - a ty takie gify dodajesz z upasiona kobita. dizwne x upasiona to moze byc krowa a ta co ja wkleił prawictwo jest ładna i ma seksowną pupke w zadnym wypadku gruba w sam raz jest bo zbytnia chudosc tez nie jest atrakcyjna musisz byc jakąś anoretyczką ze takie rzeczy piszesz

Gość gość
ja też nie widzę różnicy, jedynie lekko inny kształt ust , spodziewałam się zdjęcia z mocniej wyeksponowanym efektem

Gość gość
Ja mam taką dziecięcą twarz i kiedyś mi to przeszkadzało, bo miałam 18 lat, a brano mnie za 13-latkę... Teraz mam 30 i dają mi 20-22 i wcale mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie :) Z wiekiem rysy się wyostrzają wiadomo, ale twarz dalej wygląda młodo, zmarszczek nie mam w ogóle. A i nie jestem gruba, normalna budowa, noszę rozmiar M, 165 c wzrostu i 53 kg. Twarz mam okrągłą, nos też i lekko zadarty, niebieskie oczy, wysokie czoło.

Gość gość
A i nie wiem, czy taki typ urody jest atrakcyjny, na brak powodzenia nie narzekałam, ale przecież kobiety w tych operacjach itd. raczej wyostrzają rysy więc tzw. dziecięcy typ urody nie jest raczej najbardziej atrakcyjnym.