Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochaś741

Dziewczyna "brzydzi" się seksu

Polecane posty

Gość Kochaś741

Witam. Jestem z dziewczyną od 1,5 miesiąca. Zabiegała o mnie już pół roku temu. Bardzo dobrze się dogadywalismy wszystko bylo naprawde super. Zanim jeszcze bylismy razem wiele razy powtarzała mi jak to mnie pragnie i marzy o stosunku. Jak zaczęliśmy być ze sobą kilka razy mnie rozpalala, wiecie namiętnie pocałunki z ujezdzaniem przez ubranie, calowanie i ssanie uszu i na tym sie kończyło bo Ona Chce Poczekać. Ok. Uszanowalem to. 3 tygodnie temu jednak nad ranem powiedziała ze chce się kochać, spytałem 2 razy czy na pewno chce i powiedziała że tak. Więc zrobiliśmy to tego dnia nawet dwa razy. Ja mam 24 lata ona 20. To był moj pierwszy raz ona miala juz partnerow seksualnych. Byla zachwycona ze dalem rade dlugo ze miala 3 razy orgazm itd... pitem mowila mi ze chcialaby jeszcze (jak byłem w drodze do Niemiec, tam pracuje) i ze moglaby sie dla mnie seksownie ubierać. Jednak dwa tygodnie temu jak bylem u niej na weekend stwierdzila ze nie mam ba co liczyć bo... ona sie seksem brzydzi po poprzednim zwiazku bo tamten ją zmuszał do tego i chce od seksu odpocząć i odkąd to zrobiliśmy nawet się namiętnie nie calujemy bo "ona za bardzo sie przyzwyczaja wtedy że jestem u niej a pi weekendzie wracam do niemiec i mnie nie ma". Tamten jej były to typowy ch** i wiem ze jest zdolny do tego o czym mówiła, ale czy Jej zachowanie jest normalne? Ja wszystko rozumiem. Mogę poczekać z seksem bo bardzo ją kocham, no ale tych pocałunków to bądź co bądź mi brakuje... aha i jeszcze jedno. Ona twierdzi że mi ufa, jest mnie pewna i vhce ze mną życie spędzić i ostatnio pytała kiedy się oswiadcze...

Gość gość
Gra na zwłokę żeby cię zaciagnąć do ołtarza.

Gość gość
No ja powiedziałem też wprost że nie chce czekać z tym do ślubu i Ona stwierdziła że też nie chce aż tyle czekać...

Gość gość
slaby byles i nie chce wiecej sie z toba kochac, 3 orgazy niby miala z prawikiem ale bajka

Gość gość
Nie znam żadnej kobiety która będąc zaspokojoną podczas seksu, dobrowolnie by z niego zrezygnowała. Jeśli kobiecie jest dobrze z facetem to sama będzie się prosić o więcej, także albo jesteś kiepski i dziewczyna udawała te orgazmy, albo jej nie kręcisz i nie chce seksu z tobą, albo trafiłeś na typ który za seksem w ogóle nie przepada i dupą (szantażem) stara się zaciągnąć faceta przed ołtarz.