Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o seks studentek wejdzie prosze

Polecane posty

Gość gość

fakty sa takie: 1. studentki sa coraz bardziej wyuzdane, wiele tych studentek - singielek, realizuje sie seksualnie z roznymi partnerami 2. starsi mezczyzni, tacy po 30stce sa na ogole duzo lepsi w lozku od 20 latkow Powinno wiec byc latwo wyrwac mezczyznie po 30stce studentke do realacji przyjaciele od seksu. Ale tak nie jest. Gdzie tkwi clue tego problemu?

Gość gość
zapraszam do dyskusji

Gość gość
50% studentek to szmaty dla bycia szmata a kolejne 50% to szmaty dla kasy i szukaja sponsora. Kazda kobieta majaca wyzsze wyksztalcenie takie numery robila.

Gość gość
Większośc tego nie robiła. Srasz pod siebie z zawiści, bo nie skończyłeś studiów.

Gość gość
Ja studiuje i sie nie puszczam. Moje blizsze znajome z uczelni tez nie, choc spotkalam sie z takimi przypadkami.

Gość gość
seks studentek z racji ze to dziewczyny wyżej wykształcone jest na wyższym poziomie. nie takim jak u kasjerek z biedronki

Gość gość
Skonczylem studia i wiem ze kazda studentka sie puszcza szczegolnie te co jada na erazmusa albo tam gdzie sa zagraniczni studenci z zachodu. Polki takim daja d**y za samo mowienie nie po polsku.