Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialbym, zeby wszystkie idealne dla mnie dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Zebraly sie w jednym miejscu. Idealne pod wzgledem wygladu, charakteru i swiatopogladu, a ja wowczas bym sie zapytal: "KTORA MNIE CHCE TAKIEGO JAKIM JESTEM?" Te co by mnie chcialy powiedzialbym jm, zeby zostaly, a reszta niech spada. No i wtedy bym wybral sobie ta jedna jedna naj naj najlepsza! :) tak to powinno byc...

Gość gośćśćć
każdy by tak chciał :) ale życie jest brutalne i zanim trafisz na kogoś odpowiedniego (jeżeli oczywiście w ogóle kiedyś na kogoś takiego trafisz) to wcześniej czeka cię masa znajomości które połamią ci serce i odbiorą radość życia

Gość gość
17:04 ja juz w ogole z tego powodu nic nie czuje do zadnej... patrze na dziewczyny i sa mi kompletnie obojetne - jak powietrze.

Gość gośćśćć
no widzisz tak już jest i nic nie poradzisz, trzeba mieć nadzieję że może w końcu ktoś odpowiedni się znajdzie i będziesz w stanie to zauważyć że ta osoba jest dla ciebie

Gość gość
Ten dowcip mi się skojarzył. Lew zebrał na polanie zwierzęta i mówi: - Musimy się podzielić. Mądre zwierzaki przejdą na prawo a ładne na lewo. Część zwierząt pobiegła na prawo a część na lewo. Tylko żaba pozostała na środku. - Żabo, a ty co? Dlaczego nigdzie nie poszłaś? - pyta zdziwiony lew. - Przecież się nie rozdwoję!

Gość gość
"KTORA MNIE CHCE TAKIEGO JAKIM JESTEM?" tekst nieudaczników obu płci, którzy nie chcą się doskonalić jako ludzie