Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka popełniła samobójstwo bo mąż ją zostawił

Polecane posty

Gość gość

2 tygodnie temu był pogrzeb nie wiem jak otrząsnąć sie z tego szoku dalej nie potrafie do wierzyć ciągle myśle że ją zobacze niedługo jak codziennie.

Gość gość
ile miała lat

Gość gość
w sumie to dobry pomysł. lepiej , że tak zrobiła , tak to by się rozłajdaczyła, rozpiła i wylądowała jako bezdomna w noclegowni.

Gość gość
gość dziś Weź się sam idź zabij c***u ;) Kurwa jak można tak pisać chore faceci do kastracji sie was k***** powinno dać.To co kobieta pić nie może?No ja p*****le polscy mezczyzni to patafiany i tyle w temacie a kobiety szkoda dlatego mowie nie trzymajcie cnót do ślubu i też nie puszczajcie się z byle kim bo efekty potem są właśnie różne ...

Gość gość
cnote powinna trzymać do ślubu

Gość Kafe Sheriff
20:56 zglaszam cie na policje z art 151 kk

Gość Kafe Sheriff
najpierw muszę się rozładować , bo mam moszne spuchniętą a potem dzwonię ze zgłoszeniem cię na policję

Gość gość
gość dziś Nie wszyscy są tacy sami

Gość gość
Szkoda kobiety. Poplakalaby trochę i by jej przeszło po jakimś czasie. Niejednego faceta by miała.

Gość gość
gość dziś [20:56 Masz racje pewnie zostawił ja bo nie dawała mu seksu a kobiety które nie dają seksu to kobiety dno. To nie jest tak ze kobieta nie daje bo za niski poziom partnera . Wy po prostu macie zaburzenia w głowie a facet by chciał dymać bo jest zdrowy no i rozwód trzeba brać.

Gość gość
21:15 Raczej juz nikogo by nie miala, bo nie byla dziewica.

Gość gość
Współczuje rodzinie tej kobiety. Ale same sie o to proszą o rozwód jak żyć z kobieta która nic nie robi i jak jej sie to powie to mówi że dużo robi. Jak życ z kobieta która ciągnie od ciebie kase a gdy sama ma to jest chciwa jak żyć z kobieta która jest p*****lnieta a wszystkie takie są. Przecież wy kobiety jestescie dnem im prędzej to zrozumiecie tym lepiej. Dno które nie powinno istniec nie pasujecie do tego swiata.

Gość gość
Normalnego faceta by miała a nie fetyszystę dziewic na jpg

Gość gość
Napisz coś wiecej jak to zrobiła kiedy za co rozwiń to

Gość gość
21:21 normalny facet wlasnie chce dziewice.

Gość gość
gość dziś znowu ten pierd/olnięty zgorzkniały frustrat, który projektuje własną nienawiść i jad na cały świat i na kobiety

Gość gość
Kafe szerif d**eryf wcinasz się wszędzie jak ta od co za cena oboje jesteście jak wrzod na duuupie Do autorki bardzo mi przykro

Gość gość
21:51 Chyba w twojej stulejarskiej głowie :P

Gość Autorka2314
Zrobiła to 15 dni temu powiesiła się nie zostawiła żadnego listu pożegnalnego zostawiła tylko na pulpicie napis Kocham cie R.......

gość dziś gość dziś [20:56 Masz racje pewnie zostawił ja bo nie dawała mu seksu a kobiety które nie dają seksu to kobiety dno. To nie jest tak ze kobieta nie daje bo za niski poziom partnera . " Daję głowę że to bzdura:P.Taki desperatki to zwykle znacznie dalej się posuwają aby facet nie uciekł:P.

Gość gość
Czarny Księżyc dziś czyli co masz na myśli ??

Gość gość
To wielka szkoda, on zrobił cos złego, a ona poniosła winę,biedna kobieta,pewnie nie mieli dzieci? Tak by miała motywacje do życia...szkoda no :-( oby ten fagas miał wyrzuty na zawsze i by dostał okropnego raka, jak wszyscy odchodzący mężowie,faceci i ci zdradzajacy

Gość gość
gość wczoraj Więcej kobiet zdradza niż męćzyzn to wy jestescie k*****ii pamietaj k*****i bez wyrzutów sumienia.

Gość brokeninside87
kocham kafeterię za specyficzne traktowanie trudnych tematów i dostrzeganie różnych aspektów jednej sytuacji :classic_cool:

Gość gość
Głupote zrobiła ale cóż, rozumiem ja bo sam chciałem coś takiego zrobic gdy mnie kobieta olala. Nie chciała zyc bwz niego, trzeba to uszanować

Gość gość
21:56 chyba w twojej puszczalskiej glowie.