Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pielegnacja

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny pomozcie, szukam dobrego peelingu i toniku, ktore nie wysuszaja, oraz moze jakiegos dobrego preparatu zluszczajacego plus kremu na noc, ktory bardzo mocno nawilza, wazne zeby nie natluszczal poniewaz mam mieszana cere w strone tłustej, a po toniku z evree i peelingu z ziaji robia mi sie strasznie suche skorki

Gość gość
Under tweenty

Gość gość
Piling: kwas azelainowy z glikolem raz w tygodniu, albo jak chcesz mieć nawilżanie i złuszczanie w jednym to lekki krem z kwasami PHA do stosowania co wieczór. Dobre lekkie a nawilżające kremy do cery tłustej to nr 11 i nr 12 z fitomedu. Tonik: lukrecjowy Sylveco, ich płyn micelarny też jest świetny. Do mycia wieczorem żel z rumiankiem Sylveco albo olejek myjący plus Ziaja Ulga.

Gość mizantropka12
Jak dla mnie to lepiej z takimi rzeczami do specjalisty. Jak korzystam z peelingów w Paradizzo na Poznańskiej w Warszawie. Na twarz jak raz na jakiś czas też kuszę się na ciało. Kurcze, kiedyś uważałam, że szkoda pieniędzy ale dziewczyny, taka jedna wizyta w tym miejscu jest jak piętnaście sesji terapeutycznych na raz :D coś pięknego!