Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyżywanie się na uczniu

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu mój wychowawca wyżywa się na mnie pt.miałam kiermasz świąteczny zniknęło z puszki 40zł i kto został o to osądzony oczywiścieków ja cała moja klasa wie kto to ukradł nawet powiedzieli to wychowawcy to on zaczął krzyczeć ze dlaczego oni muwią ze to mój kolega a nie ja itp od początku roku szolnego za byle żecz wieszcza na mnie pewnego dnia tak na mnie nawżeszczał ze zemdlałam i mama musiała odebrać mnie ze szkoły potem moja mama dzwoniła do niego dlaczego nanie krzyczał i dlaczego oskrżył mnie o kradziesięć pieniędzy to on jej powiedział że lekko podniósł na mnie głos i jeszcze mnie strazy od pewnego czasu że zgłosi mnie do dyrektor.Proszę o pomoc co mam zrobić

Gość gość
Najlepiej sama zajdz do dyrektora i powiedz ze wychowawca Cie gnebi i bezpodstawnie oskarża i ze w ogole stosuje mobing wobec Ciebie.Tak nie może być.s

Gość gość
Ps.i najlepiej opowiedz o wszystkim rodzicom.s

Gość gość
Rodzice jakies fajtłapy, ze nie umieją trafić do dyrekcji

Gość gość
ja się też kiedyś wyżyłem na uczennicy to mnie jej ojciec gonił nagiego przez pół dzielnicy w nocy:O wprawdzie miała 17 lat, no ale ja i tak pracę straciłem:(

Gość gość
Niunita, niedomyślna jesteś

Gość gość
Autorko niech twoi rodzice ida do dyrektora. To jest nienormalne. Ja rozumiem-dyscyplina, jakies zasady bo teraz malolaty sa rozpuszczone i nauczyciele maja z nimi pieklo. Ale to co robi twoj wychowawca powinno byc karane. Nie chodz do dyrekcji sama- to jest sprawa dla rodzicow.

Gość gość
3.00 A czemu ma nie isc sama?niech najpierw zbierze swiadkow i z nimi idzie a jak to nie pomoże to z rodzicami Nie mozna ot tak sobie kogos pomawiać o kradxież vzy gnebić.s

Gość gość
Nie pierwszy raz jest taka sytuacja ze ten nauczyciel potraktował mnie w ten sposób moja mama była u dyrektorka chyba 5 raz i nic nie pomogło tylko ze ta złość tego nauczyciela na mnie narata za każdym razem jak mama pójdzie do dyrektor