Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olinna546

SCHIZOFRENIA

Polecane posty

Gość Olinna546

Siedze i mysle co mam zrobic. Moj chlopak ma schizofrenie. Jest mi smutno i ciezko bo ... Mieszkam z chlopakiem u jego rodziny ale oni nas nie rozumieja z czego powstaja ciagle klotnie.Moj chlopak leczyl sie od najmlodszych lat(ok.12). Mial powazna nerwice a przez to zrodzila sie schizofrenia. Rodzice go nie wspierali, wrecz przeciwnie byl wysmiewany przez nich i obrazany. Jestesmy ponad rok ze soba i dopiero niedawno odwazyl mi sie o tym wszystkim powiedziec. Nikt nie rozumie jego stanu ! Naprawde mial bardzo ciezkie zycie..teraz ma 26 lat(ja 22) i choroba caly czas sie utrzymuje...

Gość gość
ciężka sprawa, ja mam nerwicę połączoną z depresją, depresję jeszcze umiem przezwyciężyć albo z nią żyć, z nerwicą jest ciężko a czasami to podchodzi pod prawie że schizofrenię. nikt tego nie rozumie i sprawia to kłopoty w życiu. no ale wy się rozumiecie.

Gość rasalgul
Konwój 2016 dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Konwoj_2016 W areszcie śledczym zostaje zabity więzień. Zbrodnia może mieć związek z tajemniczymi wydarzeniami sprzed dwóch lat.

Gość ritaora
dziewczyno nie zalamuj sie! ze schizofrenia mozna zyc,wiem bo moj malzonek tez choruje. na stronie konopie i zdrowie kupisz olejek cbd ma takie samo dzialanie jak leki na schizofrenie ale nie daje skutkow ubocznych i bardzo poprawia stan chorego w kazdej plaszczyznie, tak jakby znieczulal chorobe

Gość ritaora
dziewczyno nie zalamuj sie! ze schizofrenia mozna zyc,wiem bo moj malzonek tez choruje. na stronie konopieizdrowie.pl kupisz olejek cbd ma takie samo dzialanie jak leki na schizofrenie ale nie daje skutkow ubocznych i bardzo poprawia stan chorego w kazdej plaszczyznie, tak jakby znieczulal chorobe