Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Olinna546

SCHIZOFRENIA

Polecane posty

Go艣膰 Olinna546

Siedze i mysle co mam zrobic. Moj chlopak ma schizofrenie. Jest mi smutno i ciezko bo ... Mieszkam z chlopakiem u jego rodziny ale oni nas nie rozumieja z czego powstaja ciagle klotnie.Moj chlopak leczyl sie od najmlodszych lat(ok.12). Mial powazna nerwice a przez to zrodzila sie schizofrenia. Rodzice go nie wspierali, wrecz przeciwnie byl wysmiewany przez nich i obrazany. Jestesmy ponad rok ze soba i dopiero niedawno odwazyl mi sie o tym wszystkim powiedziec. Nikt nie rozumie jego stanu ! Naprawde mial bardzo ciezkie zycie..teraz ma 26 lat(ja 22) i choroba caly czas sie utrzymuje...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ci臋偶ka sprawa, ja mam nerwic臋 po艂膮czon膮 z depresj膮, depresj臋 jeszcze umiem przezwyci臋偶y膰 albo z ni膮 偶y膰, z nerwic膮 jest ci臋偶ko a czasami to podchodzi pod prawie 偶e schizofreni臋. nikt tego nie rozumie i sprawia to k艂opoty w 偶yciu. no ale wy si臋 rozumiecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rasalgul
Konw贸j 2016 dost臋pny online >http://24filmyonline.pl?u=Konwoj_2016 W areszcie 艣ledczym zostaje zabity wi臋zie艅. Zbrodnia mo偶e mie膰 zwi膮zek z tajemniczymi wydarzeniami sprzed dw贸ch lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ritaora
dziewczyno nie zalamuj sie! ze schizofrenia mozna zyc,wiem bo moj malzonek tez choruje. na stronie konopie i zdrowie kupisz olejek cbd ma takie samo dzialanie jak leki na schizofrenie ale nie daje skutkow ubocznych i bardzo poprawia stan chorego w kazdej plaszczyznie, tak jakby znieczulal chorobe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ritaora
dziewczyno nie zalamuj sie! ze schizofrenia mozna zyc,wiem bo moj malzonek tez choruje. na stronie konopieizdrowie.pl kupisz olejek cbd ma takie samo dzialanie jak leki na schizofrenie ale nie daje skutkow ubocznych i bardzo poprawia stan chorego w kazdej plaszczyznie, tak jakby znieczulal chorobe

Udost臋pnij ten post