Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość nie jest mi pisana...

Polecane posty

Gość gość

Patrzę na swoje życie i widzę, że tych, którzy mnie kochali i kochają, nie potrafię kochać (oczywiście poza rodziną) a tych, których ja kochałam - oni mnie nie kochali, albo nie mogli kochać... Ciekawe to życie, w którym życie w miłości komuś nie jest pisane.

Gość gość
tzw. ślepe szczęście ziemskie, przeciwność szczęścia wiecznego. To tyle, na pociechę...

Gość gość
sram kupe

Gość gość
na zdrowie

Gość gość
Poziom inteligencji niektórych świń to tylko chlew, nic tylko ten świński język, poziom kultury - żenujący, to mało powiedziane. Powinni was zamykać za kratami. Wtedy się może szacunku do drugiego człowieka nauczycie!!!

Gość gość
A gdzie jest to zapisane ?

Gość gość
Autorka co za zgorzknienie z Twojej strony Może sama wybierasz niewłaściwe osoby albo mylisz pożądanie z miłością. Miłość to nie astrofizyka ona nie ma reguł i tak naprawdę nie liczy się nic poza tym by te 2 osoby spotkały się odpowiednim czasie i miejscu . Potem to już wybór, decyzja że chce spróbować poznać ja bliżej i tak dalej.

Gość gość
Milosc to zbdura wymyslona przez media by sprzedawac wiecej produktow

Gość gość
Nie taka znowu bzdura. Większość ludzie tego czego życzy sobie w pierwszej kolejności to właśnie jest Miłość.

Gość gość
09:08 Jak się ma serce wypchane pieniędzmi zamiast krwią, to miłość jest komercją.

Gość gość
Możesz tak pisać że miłość to bzdura a w głębi duszy jej pragnąc

Gość gośćesmeralda
Milosc to stan otumanienia,zaslepienia i narkotycznego stanu,przyjazn owszem istnieje,natomiast milosc,to jest wlasnie to co pisze

Gość gość
Miłość to odwieczne marzenie czlowieka, ale tylko marzenie, iluzja. Przyjaźń jest wazniejsza .

Gość gość
Miłość to nie marzenie i iluzja, a przyjaźń jest jedną z najwyższych form miłości.

Gość gośćesmeralda
Przyjazn jest rozsadna,madra,bezwzgledna,a milosc to tylko stan emocji,ducha nic dobrego

Gość gość
Jedyną postacią czystej miłości jest miłość rodzicielska. Dojrzałe Uczucie pomiędzy partnerami to wypadkowa wielu stanów emocjonalnych ale i układ.

Gość gość
Nic nikomu nie jest pisane

Gość gość
Przyjaźń, pod warunkiem że prawdziwa i bezinteresowna, przetrwa wiele przeciwności losu czy prób.

Gość gość
Tak samotność jest okrutne, ale trzeba ją zaakceptować. Trzeba nauczyć się z tym żyć. Trzeba zapomnieć o tym i myśleć o czymś innym. Trudno nie każdemu jest pisana miłość. Jedni będą mieli 10 miłości w swoim życiu inni 3 a jeszcze inni wcale. Po jakimś czasie człowiek zaczyna rozumieć, że tak jest i to się nie zmieni.

Gość gość
Gdyby każdemu było coś pisane, znaczyło by to , że sami nie możemy o niczym decydować.