Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amelka22112004

zaginęłą mi kotka

Polecane posty

wczoraj zagineła mi kotka miała około roku przybłąkała się do nas w sierpniu i została .zawsze dostawała ciepłe jedzenie. ta kotka o której pisze nazywa się kicia. bardzo za nią tęskinię bo niema jej już 2 dni od wczoraj jej niema kiedyś już raz też tak miała ale wtedy nie było jej 1 dzień . ona była w domu ale na noc i w czasie jak ja byłam w szkole na siedziała na dworze. boję się o nią jeszcze bardziej bo wiem że jest zima. co ja mam zrobić a za domem mam las

Gość gość
daj ogłoszenie na fejsbooku, rozwieś kilka ogłoszeń w okolicy zaginięcia daj ogłoszenie na olx ale najważniejsze: idź wieczorem, gdy juz ucichnie zgiełk i będzie cicho, zacznij ja cichutko nawoływać, miej jakis pachnący smakołyk ze sobą (najlepiej saszetkę z mokrym pokarmem, on silnie pachnie(

Gość gość
nic nierob, jest zima koty w zimie sie bzykają ,znalazla se pupcusie wypupczy sie i sama wroci:-P

Gość gość
Poszukaj jej w najblizszym barze z chinszczyzna.

ja jeszcze nie napisałam że za domem mam las i że kiedys w okolicach września zaginęła mi kotka i już nie wróciła dałam ogłoszenia i nic a nie chce tracić kolejnego kota