Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opowieść o nas

Polecane posty

Gość gość

Tylko Ty znasz mnie lepiej niż inni razem wzięci Chcę spędzić z Tobą życie lecz Tobie brakuje chęci Tylko Ty sprawiłaś, że trzymałem życie w dłoniach Jakby te wszystkie piosenki o miłości były o nas Tylko Ty, chciałbym znowu budzić się przy Tobie Tej jedynej z tych siedmiu miliardów ludzi na tym globie Chcę w Twoje serce trafiać, ciągle wierzę i się staram Tylko Ty na fotografiach się tak szczerze uśmiechałaś Tylko Ty chciałaś stać ze mną na wieżowcu w nocy I tylko Ty byś była w stanie za mną z niego skoczyć Tylko Ty mnie nauczyłaś, żeby dobry czas docenić Patrzeć dużo dalej niż za horyzonty naszych źrenic Tylko Ty, tak wiele Ci zawdzięczam Nie zostało mi już nic, tylko łzy i stare zdjęcia I tylko Ty nie widzisz teraz smutku w moich oczach Lecz tylko Ty dziś wiesz jak potrafię kogoś kochać

Gość gość
Nie dość, że nie poszło listem na adres pocztowy wybranki, to jeszcze to cudze słowa.

Gość gość
in the palms of my hands?

Gość gość
to tekst Huczuhucz

Gość gość
Kochać i tracić Leopold Staff X Kochać i tracić, pragnąc i żałować, Padać boleśnie i znów się podnosić, Krzyczeć tęsknocie "precz!" i błagać "prowadź!" Oto jest życie: nic, a jakże dosyć... Zbiegać za jednym klejnotem pustynie, Iść w toń za perłą o cudu urodzie, Ażeby po nas zostały jedynie Siady na piasku i kręgi na wodzie. X życieeeee :D

Gość gość
kobiecego serduszka nie zdobedziesz wierszykami a bizuteria. zapamietaj to smyku.

Gość gość
biżuteria jest infantylna, tak jak miłość tej kobiety do niej :P

Gość gość
12:31 Takich rad to udzielaj koleżankom swojej babci, może jakaś 70-tka poleci na kolejne klipsy.

Gość gość
wole piekne kolczyki, zegarek, buty torebke ciuch czy cos stylowego niz kolejny wierszyk. jakzes golod***ec to nie bierz sie za kobiety.

Gość gość
12:41 - nic nie wiesz o miłości pusta torbo :P

Gość gość
hipokryta od kupowania serduszka biżuterią się odezwał? przecież to twoja grupa docelowa kobiet. uszanuj, że docenia błyskotki. możesz się wkupić w łaski.

Gość gość
jak masz placic 200zl k*****e za 1h to lepiej kupic kolczyki za 120 kobiecie i mozesz ja uzywac wtedy cala noc. kalkuluj chlopcze jak chcesz byc oszczedny!

Gość gość
Jako kobieta- potwierdzam :):):), bo lubię biżuterię.

Gość gość
Smutna opowieść

Gość gość
Nie kupuję mojej dziewczynie żadnej biżuterii, za to jestem wobec niej uczciwy, kocham ją z wzajemnością, dużo rozmawiamy bo mamy o czym, każde z nas ma swoje hobby, więc jesteśmy dla siebie ciekawi, szanujemy swoje poglądy, wspieramy się w trudnych chwilach, wyznajemy te same zasady i wartości. Długo szukałem takiej kobiety. Wreszcie, w wieku 27 lat poznałem taką kobietę i jestem z nią szczęśliwy. Tego też wam życzę.

Gość gość
15:17 przywracasz mi wiarę w miłość

Gość gość
pięknie napisane choć trochę pompatycznie