Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adulaczek

Jak zrobić z ciemnych włosów blond?

Polecane posty

Witajcie, Mam pewien problem od dzieciństwa mam ciemne włosy NIGDY ICH NIE FARBOWAŁAM a teraz chciałbym coś w sobie zmienić i zdecydowałam że chce pofarbować na blond. Oczywiście chce iść z tym do fryzjera żeby nie kombinować. Czy któraś z Was miała podobną sytuacje? To jest zwyczajne nałożenie farby? Czy dekoloryzacje będę musiała przechodzić? Jak to wyglada, chce wiedzieć zanim pójdę "zielona" do fryzjera. :)

Gość gość
Garnier ma takie farby pokrywające teraz.Jest też metoda,gdzie nakładasz blond stopniowo.Np zaczynasz od ciemnego blondu potem po kilku dniach jaśniejszym farbujesz i jeszcze jaśniejszy po jakimś czasie(ponoć mniej inwazyjne niż dekoloryzacja czy rozjaśnianie)Tylko zastanów się czy warto.Jednak lepiej do fryca iść.

Gość gość
mnie starczy garnier popielaty blond 111 (z taka piegowata babka) lub lustrzany blask.rozjasnia do 4 tonow.sproboj, nie niszczy wlosow, tez mam ciemne i ich nie lubie a blond uwielbiam.i podobno stopien rozjasniania nie zalezy od koloru wyjsciowego ale struktury.ja mam brazowe ale latwo lapia, bo krecone i cienkie kolezanka ma ciemny blond a ciezko jej rozjasnic bio grube i proste

Gość gośćKaro
ja mogę Ci jedynie polecić dobrych fryzjerów w Jean Louis David, ja chodzę w centrum w Jankach, ceny są ok, a najważniejsze jest zaufanie, bez obaw można powierzyć włosy, będą jeszcze piękniejsze

Gość Hanienka
hm, kup dobry rozjaśniacz, byle nie ten niebieski joanny bo on strasznie przepala, i mleczko hmilk no stress warto kupić bo ono doskonale ochrania włosy, ja kupuję na organicznewlosy.pl i zawsze jestem zadowolona