Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety same siebie dyskryminują?

Polecane posty

Gość gość

Kobiety same siebie dyskryminują. Nie cierpią innych kobiet, są dla nich wredne, złośliwe i jadowite. Same uważają się za gorsze od mężczyzn, ciągle powtarzają jakie to kobiety są złe, okropne i że są gorsze od facetów. Ciągle towarzyszą im kompleksy i poczucie niższości w które same się wpędzają. Jak tu może być mowa o równouprawnieniu jak między kobietami nie ma żadnych więzi ani solidarności.

Gość gość
No właśnie :(

Gość gość
Wstawiłeś tu opinię na temat swojej własnej męskiej płci, zmieniając "mężczyzna" na "kobieta"? Kobiety tak o sobie nawzajem nie uważają i są solidarne, co widać na Uczuciowym. Mężczyźni solidarni nie są, ale wredni, złośliwi, jadowici, zakompleksieni i z poczuciem niższości względem kobiet już często tak. Właśnie udowodniłeś to kobietom po raz kolejny, wstawiając to coś na forum dla kobiet, seksisto od siedmiu boleśni.

Gość gość
Ja tak straciłam przyjaciółkę. Olałam chłopaka, który mi się podobał bo moja przyjaciółka była w nim zakochana po uszy. On dalej mnie podrywał, ale konsekwentnie go spławiałam. Obraziła się na mnie ( za to, że podrywał mnie ) i zaczęła obrabiać mi dupę.

Gość gość
byłoby inaczej gdybyśmy my kobiety przestały traktować mężczyzn jak równych sobie facetów powinno się kupować i w tedy nie byłoby kłótni między koleżankami