Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwielbiam go

Romans...

Polecane posty

Gość gość
Jeśli jest taki cudowny i nieszczesliwy w małzeństwie, niech najpierw się rozwiedzie, a nie działa na 2 fronty. Aleś ty naiwna, faceci myślą tylko o jednym, jak możesz z czystym sumieniem z nim romansować? Pomyśl, postaw się na miejscu jego żony, czeka na niego z dziecmi, a jakaś lafirynda zabawia się z mężem. Miło prawda?

Gość gość
Lafiryndy na koniec dostają to na co zasługują czyli odrzucenie , pogardę , depresję grzybicę itd itp . I dobrze tak suczom .

Gość Anka Franka
"Nie układa mu się w małżeństwie" ... ale oni zawsze tak mówią :) Bo co mają powiedzieć? Żona mi sie znudziła? Seks z żoną po 20 latach już nie ten sam? Ten tekst to taki standard. On go mówi. A Ty przytomnie o nic więcej nie pytasz.

Gość gość
Dziffko lafiryndo szef cię uwiódł ? To poco od początku robiłaś cielęce oczy i kręciłaś zadem ?

Gość gość
Gdybyś była mądrzejsza to i lepsze samopoczucie i wyższą wartość miałabyś a tak to tylko rynsztok cię czeka .

Gość gość
Pierd**** Jak się rozwiedzie to wtedy będzie jasne.

Gość gość
Dla dzifki ?

Gość gość
00:05 Odpowiedź na pytanie, "dlaczego jestem męską dziffką" znajdziesz w temacie "Kto jest gorszy czy ten który chce odbić kobiete inne..". Żonaty nie rozwodzi się dla innej kobiety, lecz dlatego, że mu się z żoną nie układa i już nie chce dłużej być w tym związku. Wtedy jest wszystko OK, a po rozwodzie może związać się z dowolną wedle uznania. Żaden żonaty nie ma może mówić, że rozwiódł się dla innej, chyba że jest idiotą.

Gość gość
00:05 ---- przeniesienie winy swojej i z wlasnego zwiazku na osobe trzecia, praktyka padalcow

Gość gość
Dajcie na luz z tym przenoszeniem winy - bo za czyn odpowiada ten kto go dokonał . Teraz pełno takich zarażonych wirusem K (kurestffa)

Gość gość
Moj mnie zdradzał, do domu znosił kwiaty, prezenty, nawet kazałam mu aby przestał tak czesto mowić kocham bo już nie robiło wrażenia. W tym samym czasie bzykał cudze zony a w domu do rany przyłóż . Co chciałam to miałam, pantoflarz raczej. Tankował mi auto i konto w banku. No nie do uwierzenia . Jak sie wydało to w domu był sajgon o jaki nawet sama siebie nie podejrzewałam. Sytuacja na dzisiaj : nadal tankuje mi konto i auto , czasem kupi kwiaty. Mam go do obsługi mojego wygodnego życia , już nie interesuje mnie nic więcej ..

Gość gość
8;57 i oto chodzi bardzo dobrze zrobiłaś tak należy postępować z dupkami miły dystans i oskubać go na maxa . A kurfy niech kurefstfa nie nazywają romansem .

Gość gość
gość dziś 8;57 i oto chodzi bardzo dobrze zrobiłaś tak należy postępować z dupkami miły dystans i oskubać go na maxa . A kurfy niech kurefstfa nie nazywają romansem . xxxx Romans, za którego nikt nie otrzymuje pieniędzy, nie ma nic wspólnego z prostytucją. To, co tu pochwalasz, jest nią w pełnej krasie. Jesteś prostytutką najgorszego sortu, bo dla wygody i pieniędzy pozostającą w związku, a planującą "oskubać go na maxa".

Gość gość
23:42 a mam to gdzieś , nie po to ciężko pracowałam , żeby teraz żyć w biedzie bo mój oficjalny poszedł w kurestffo i na dodatek nie chce opuścić domu . To on wybrał i pokazał że można bez emocji funkcjonować . Kto mieczem wojuje . A możesz mnie nazywać jak chcesz , to moja decyzja i ja ponoszę tego konsekwencje . I uwierz mi ale wolałabym w normalnym związku funkcjonować.

Gość gość
Moj szef bardzo staral sie o wzgledy u mnie bylam bardzo przeciwna jakiegokolwiek spotkania z nim ale okazal sie silniejszy odemnie i doszlo do spotkania lacznie z sexem. Od tego spotkania juz nie jestem przeciwna spotkan z nim Duzo przez te spotkania zyskala ze przerznac sie mu dalam . Natura go obdazyla bardzo duzym sprzetem do tej pracy i czuje sie zawsze dowartosciowana i wspaniale wydymana oby to trwalo jak najdluzej

Gość gość
12:07 ciesz się intensywnie , bo niedługo będziesz wyć jak zarzynany kojot .