Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwielbiam go

Romans...

Polecane posty

Gość Uwielbiam go

Zawsze lubiłam byc uwodzona.. I tak uwiodl mnie mój szef ze mamy romans... Bardzo sie lubimy dogadujemy oraz zawsze mi w czymś pomaga czego nie wiem... Gdy spędzamy chwile razem zapominamy o wszystkim jest cudownie.. Ktoś z was miał romans z szefem?

Gość gość
ile ma wzrostu?

Gość gość
Uwielbiam go dziś - Twój szef szuka przerwy i chwilowej rozrywki w swoim nudnym małżeńskim życiu i nic poza tym. Szkoda Twojego czasu, bo faceci nie będą czekać i wszyscy najlepsi zostaną w międzyczasie zajęci, a Ty jesteś dla swojego szefa jedynie "kobietą przejściową" :) . Taka prawda.

Gość gość
ile ma cm?

Gość Uwielbiam go
Co ma do tego wzrost czy długosc penisa?

Gość Uwielbiam go
Długo z nim rozmawialam ni układa mu się w małżeństwie... kilka lat temu miał się rozwieść ale ze względu na dzieci tego nie zrobił a jednak żałuje..

Gość Uwielbiam go
Teraz będziemy mieli rozłonke..wiadomo święta przerwa w pracy. I juz nam ciezko ze widzieć się nie będziemy...

Gość gość
dziś Zdajesz sobie sprawę, że jest szansa 50/50, że to mężatka?

Gość Uwielbiam go
Nie,ja nie jestem mężatką.

Gość gość
Taaak,nie uklada mu sie w malzenstwie ale ze wzgledu na dzieci zostal.ales ty glupia kobito,nie jedna lze przez niego wycisniesz,chyba ze nie masz uczuc.,powodzenia zycze...

Gość Uwielbiam go
Nie układa mu się tak jak i mi.. tak być może jestem głupia..ehh ciężko będzie mi to zakończyć...

Gość gość
To jest Stara spiewka zonatych facetów nagadal ci bajek, A ty mu wierzysz. Za jakis czas cie porzuci i wyrzuci z pracy zeby sobie nie przypominac o kolejnej zdradzie zony..Dziewczyno opamietaj się bo będziesz przez niego płakać .pozdrawiam

Gość gość
zazadaj rodowodu :-)

Gość gość
Nalewki go nie weźmie podział majątku alimenty itd nie ma szans:-);):)

Gość gość
Uwielbiam go dziś Długo z nim rozmawialam ni układa mu się w małżeństwie... kilka lat temu miał się rozwieść ale ze względu na dzieci tego nie zrobił a jednak żałuje.. XXX Stara śpiewka żonatych roochaczy, którzy chcą kombinować "na boku".

Gość Uwielbiam go
Dziękuję wam za wasze komentarze.. głupia baba ze mnie...

Gość gość
nalewki nie weźmie z domu ^_^ a po co mu nalewka?wystarczy pół mieszkania =_=

Gość gość
Od wielu lat chce się rozwieść ? Ilu jeszcze poprzedniczkom to powiedział? Dzieci już dorosły a on dalej się nie rozwodzi . Jak twoje ku/re/st/wo wyjdzie na jaw to podwinie ogon i wróci do niedobrej żony . Te kokoty to kretynki .

Gość Uwielbiam go
No nic czeka mnie jutro rozmowa..

Gość Uwielbiam go
Dzieci nie ma dorosłych wiec dla dzieci został.. tak wiem wielu tak mówi.gdzie ja miałam oczy...

Gość gość
To są złudzenia , które pozwalają ci żyć , ale jak będzie wyglądać twoje życie jak zostaniesz pozbawiona tych złudzeń ?

Gość gość
20:17 Chyba jego ku/re/st/wo. On jest żonaty, ona jest wolna. Kretynami są zdradzający się małżonkowie, a nie ludzie, których tacy wciągają w swoje fałszywe życie.

Gość gość
Mój zdrajca też tak opowiadał swoim du/po /daj/kom ,że mu się nie układa że zona niefajna jak sprawa wyszła na jaw to pozwoliłam mu zostać tak tak dla dzieci . Jak taki kochający tatuś ale jak dzieci już dorosną to już mu podziękuję taki jest plan . Ciekawe czy poleci do swojej du...........dajki . która notabene wróciła do niedobrego męża i tańczy tak jak jej mąż zagra .

Gość gość
21;13 oj coś chyba ze zrozumieniem nie halo .

Gość gość
dzieci śmieci mam je w d***e, dla mnie to nie wymówka.

Gość gość
Kobieta która jest kochanką nie chce (słyszeć)przyjąć do wiadomości ,ze żonaty facet kłamie wręcz usprawiedliwia(wybiela) kochanka......."bo przecież on jest taki cudowny,dlaczego miałby kłamać ? " A potem płacz bo wielka krzywda się stała.........

Gość gość
Te dziwy rozwalają rodziny , przecież kozo wiedziałaś ,że ma żonę dzieci to po jakiego grzyba leziesz ze swoją du/pą . Jak miałby wobec ciebie i siebie trochę szacunku to najpierw zakończyłby jeden związek i wszedł w drugi , ale to taki sam gałgan jak i ty .

Gość gość
Ty go uwielbiasz? Bo szmata szmatę zawsze znajdzie . Ciekawe jak długo będziesz go uwielbiać , może do momentu jak się dowiesz że tych uwielbiających jest kilka tuzinów ?

Gość gość
Jak nie ta, to byłaby inna.

Gość gość
Ci zdrajcy to istoty bez czci i godnośc***al licho małżonków ale że dzieci im nie szkoda , że muszą nosić piętno tatusia kurrfiasza i mamusi dziffki . Wstyd i hańba rodzicu .