Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo zakłopotana

Miłość a pożądanie

Polecane posty

Gość Bardzo zakłopotana

Więc witam... Mówiąc szczerze pierwszy raz piszę takie coś a problem jest dosyć poważny. Zacznijmy od początku poznałam boskiego faceta i jak to życie nie jestem z nim niestety. Ma dziewczynę aktualnie, którą kocha , ale jest mały szczegół zdradza ją ze mną... Na razie tylko pisaniem ale ma zamiar przejść na żywo do fizycznej części czyli jak zwał tak zwał aktu seksualnego. I mam bardzo ważne pytanie ( znam go 8 miesięcy a ona około 4 , chodzi o jego dziewczynę) czy to możliwe że oprócz pożądania może coś innego poczuć jednak nie czuje się dobrze z tym że zdradza swoją dziewczynę z moją osobą.. chociaż nieszczególnie go na to namawiam .... jeszcze jak nie miał dziewczyny lubiliśmy popisać sobie tak erotycznie . Bardzo mi na nim zależy ale jednak z drugiej strony nie lubię być tylko pożądana a nie wiem czy może by z tego coś nie wyszło ... Achhh normalnie mam zakłopotania jak jakaś nastolatka ale potrzebuje porady, inaczej myślę że sobie nie poradzę. Więc proszę o szczerą odpowiedź czy mężczyzna może pokochać kochankę która na początek jest tylko jego brakującym erotycznym elementem w związku.

Gość gość
a ty chciałabyś takiego chłopaka który by ciebie zdradzał?

Gość Bardzo Zakłopotana
Wiadomo że nie . ;)

Gość gość
faktycznie "kocha" swoja dziewczyne jak tylko patrzy z kim ja zdradzic :D

Gość gość
Myślę że między jednym a drugim cienka granica. Z podobnej sytuacji jak ty mam teraz żonę. Początkowo oboje byliśmy w związkach a łączył nas tylko seks, od 6 lat jesteśmy małżeństwem i nikt nikogo nie zdradza. Więc więcej wiary w siebie. Pozdrawiam

Gość gość
Raczej Bardzo głupia, a nie zakłopotana :P Pamiętaj że w 99% przypadków odbicie faceta innej skończy się tym samym dla ciebie w przyszłości i nie masz prawa być wtedy zła na tą inną.

Gość gość
A ile macie lat?

Gość gość
22.11 dzieci macie?

Gość gość
22.11 dzieci macie?Prawdziwa miłość to nie to samo co zwykłe pożądanie i nie można tego mylić bo związki oparte na samym pożądaniu zle wrożą są nietrwałe bo to niestety za mało na dłuższą metę.Potrzebna jest wiez taka prawdziwa zeby zostało cos ns starość jak już opadnie pociąg.

Gość gość
22.29 ma rację.