Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego mężczyźni lubią pewne siebie kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Czy to w ogóle jest prawda? Pewne siebie są często przemądrzała i wbite w dumę. Co innego taka słaba istotka jak ja :) którą można się zaopiekować. Przy takiej facet może czuć się męski:classic_cool:😴

Gość gość
Pewnie siebie w sensie niezakompleksione, a nie że próżne i przemądrzałe. Nie ma nic gorszego niż kobieta którą non stop trzeba się opiekować, to jak związek z dzieckiem.

Gość gość
k***isko przestan zgrywac i nie wypowiadaj sie za mezczyzn tym bardziej, ty jetes chora psychnie, ty nawet w realu nie masz z kim pogadac zalosna babo udajesz tu wszystko wiedzaca, gowno wiesz o zyciu bo tylko tu siedzisz latasz za facetami w necie i pieprzysz farmazony :O twoj tekst jest doslownie z neta wziety ,udawaj dalej wszystkowiedzaca ,zenula

Gość gość
Mimo wszystko, gość powyżej reprezentuje taki poziom, że może Kuszy possać obcas, żeby coś wynieść z tej dyskusji. Ale takie jest to forum :D

Gość gość
Zależy co rozumiecie przez pewność siebie, najpierw ustalmy jakąś wspólna definicję. Pewność siebie w dzisiejszych czasach jest BARDZO CZĘSTO mylona z arogancją, bezczelnością i wyniosłością. Wszystko za sprawą celebrytów, feminizmu i bezstresowego wychowania. Podobnie rzecz ma się z asertywnością. Asertywność to nie agresywność. Ja pewność siebie rozumiem przede wszystkim jako DYSTANS DO SIEBIE I ŚWIATA. Pewna siebie osoba, tutaj kobieta, to taka, która potrafi żartować z siebie a na zaczepki odpowiedzieć z kulturą i inteligencją. Pewna siebie kobieta to taka, która zachowuje swoją kobiecość i damską dumę. Takie kobiety lubię.

Gość gość
kusza nie rozsmieszaj mnie ty co chwile jestes zakochana i to w facetach z netu ,realnie to sobie tylko wyobrazasz

Gość gość
Coś się tak przyczepił/ a do Kuszy? Bywa zarozumiała:-P , czasem popełnia błędy ale jeśli miałabym dokonać ogólnej oceny, to bym powiedziała- Kusza to fajna kobieta jest:-D

Gość gość
a ja powiedzialbym fajna tylko do obciagania wirtualnie :D

Gość gość
gość dziś Coś się tak przyczepił/ a do Kuszy? Bywa zarozumiałajezyk.gif , czasem popełnia błędy ale jeśli miałabym dokonać ogólnej oceny, to bym powiedziała- Kusza to fajna kobieta jestsmiech.gif x x kusza z goscia napieprza o sobie :D

Gość gość
kusza zakochana buhahaha nie nowosc, juz nie jednemu frajerowi z cafe milosc wyznala :D:D:D i piszac na mailach jak obciaga:D kusza to radomska krowa co duzo ryczy malo mleka daje, tylko mocna w gebie :D

Gość gość
gość wczoraj bardzo dobra wypowiedz :)

Gość gość
mężczyżni lubią kobiety niezakompleksione, ale nie oznacza że musza być typami domin.

Gość gość
Kusza Myślivski dziś Właściwie nie utrzymuję kontaktów mailowych z nikim z cafe. smiech.gif Wiec możesz być jedyny, mój Ty gościuniu. Tylko postaraj się bardziej, bo póki co oddalasz się od mailowego loda & mojej serduszko.gif bardzo. Nie idź tą drogą. cool.gif x x kusza heheheheh jaka ty jestes glupia ty sama nie wierzysz w to co piszesz :D🖐️

Gość gość
kusza moglbym skopiowaci i wstawic tutaj wiele maili jakie wypisywalas podniecona do ostatecznosci do mnie i nie tylko ale nie znizam sie do tego stopnia ,i nie bylabys taka madra i klamliwa,faceci tu maja niezly ubaw z Ciebie ,moi przedmowcy wyzej pisali prawde,jestes zwykla ,,,, :O🖐️

Gość gość
klamliwa kusza dopiero pisala ze jest w realnym facecie zakochana ,a tu wychodzi na jaw ze zaluje ze dostala kosza od kolejnego frajera z forum :D

Gość gość
Ktoś tam wyżej napisał, a ja potwierdzę: "Kusza to fajna kobieta jest"

Gość facetpo36
A ja bym chętnie Kuszę wydymał.

Gość gość
kretynka kusza slodzi sobie z goscia :D:D

Gość gość
Ale z Ciebie półmózg. Niedorozwój kompletny.

Gość gość
Zrobil sie temat o kuszy z calkiem ciekawej rozmowy:O